2777
2789
عنوان

محصولات لدورا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 29 پست
بیین قبلش خوب بود بد نبود ولی محصولات جدیدش مثل اینکه امتیازش واگذار به تولید کننده دیگه و اون داره ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی نزدیک بود ۶ الی۷ میل رو بندازم دور 

من میخواستم کرم شب روز و تونر انار و... رو بخرم یعنی محصولات تخصصیش

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت نصف محصولاتم نزدیک ۷ میلیون افتاده فعلا واریز نکردم اول میخوام از بابتش مطمعن بشم ببینم چند درص ...

من و اطرافیانم اصلا راضی نبودن به این پول میتونی برندمعتبر خرید کنی مث فارماسی ،فلورما...

اره خیلی تضمین می‌کرد در حدی که میگف آخرین راه درمانه و برای همیشه راحت میشی

گانودرما هم همینطور

ساییدن مارو

مگه می‌شه یه محصول هم برا اگزما خوب باشه هم نازایی هم زگیل؟😂😂😂😂 هر مریضی ای مد می‌شه می‌گن تنها راهش قهوه و قارچ گانودرماست😂😂😂😂😂

من و اطرافیانم اصلا راضی نبودن به این پول میتونی برندمعتبر خرید کنی مث فارماسی ،فلورما...

والا موندم چی بگیرم

الکی فقط تضمین و تبلیغ الکی میکنن کلا اکثر شرکتی هایی این حالتی ان

شما پیج خوب سراغ داری بفرستی

مامانم دو ماه پیش جراحی کردیه خانمی هم اتاقش بود اونم جراحی کرده بودوایییی تو همون حالت نیمه بیهوش و ...

والا چی بگم 

نمیخوام قضاوت کنم

من ب برند محصول دقت نکرده بودم

خوب شد زودتر پولو نریختم یهو متوجه شدم لدوراست حالم گرفته شد 

والا میگف که نمیخوام محصول الکی بفروشم کلی راهنمایی میکرد میگف میخوام پوستتون خوب شه و راضی باشید و من پیگیری درمانتون رو میکنم یا حتی بهش گفتم میگن هیچ راهی واسه منافذ نیست گف چرا هس این محصولات کمرنگ و کمرنگ تر میکنه و ب مرور بهتر

امیدوارم که راست گفته باشه ولی من نمیدونم اگه واقعا دروغی در کار باشه چطور میتونه ب ملت این همه دروغ تحویل بده فعلا خوب شده پول رو نریختم

والا چی بگم نمیخوام قضاوت کنممن ب برند محصول دقت نکرده بودمخوب شد زودتر پولو نریختم یهو متوجه شدم لد ...

نه بابا اینا بابت همین وقتی که می‌ذارن پورسانت می‌گیرن دیگه

محصول رو به تو فروشه به هدف رسیده

والا موندم چی بگیرمالکی فقط تضمین و تبلیغ الکی میکنن کلا اکثر شرکتی هایی این حالتی انشما پیج خوب سرا ...

نه عزیزم پیج ندارم ولی هر محصولی که میخام بخرم تو نظر سنجی‌دیحی کالا همه نظرامیخونم بعد خرید میکنم اکثراازرهمون دیجی کالا میگیرم

نه بابا اینا بابت همین وقتی که می‌ذارن پورسانت می‌گیرن دیگهمحصول رو به تو فروشه به هدف رسیده

اره بابا متوجه شدم بعدشم هر چی شد گردن نمیگیرن و رهات میکنن مهم همونه که پولشون رو بگیرن

گل گفته بودید حس ششمی هستید من تو اون تاپیک خیلی وقت بود سوال کردم شما جواب ندادید 

هر وقت حالتون اوکی بود اگه میشه سوال منم جواب بدید خیلی واسم مهمه 

اینکه حروف اسمش چیه  یا اینکه ماشینشون چیه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم