2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14816 بازدید | 316 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم چرا برا دختر اینطوری میشن یکی بگه وای من پسر نمیخام همه به به چه چه میکنن ولی برعکس بگه کل ...

آخه ما چشم باز میکنیم تو نی نی سایت تاپیک زدن ای وای بچم دختره ناراحتم ولی برعکسشو ندیدم

حالا شما اگه برعکسشو دیدی مارو تگ کن بیایم اونارو هم نصیحت کنیم 

بعضیا واقعا شعور ندارن حالا اگه میگفتم پسر بدم میاد و دخترمیخام عصرجاهلی نبود و به به و چه چه بود

پسر دوست داستن جرم نیس ولی به شرطی که دختر حامله نباشی و ناشکری کنی کار شما ناشکری

اینارو😂😂😂😂😂😂😂

الهی شکر تو خانواده با فرهنگ بزرگ شدم هم عاشق دختریم هم پسر😎😎😎

مثل عصر جاهلیت نیستیم که تا یکی گفت دلم پسر میخواد یا دلم دختر میخواد ازش ناراحت بشیم و به فحش ببندیمش🤣🤣🤣

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

الهی شکر تو خانواده با فرهنگ بزرگ شدم هم عاشق دختریم هم پسر😎😎😎مثل عصر جاهلیت نیستیم که تا یکی گفت ...

اینکه یک سری مسائل رو متوجه بشیم خانواده با فرهنگ نمی‌خواد ضریب هوشی میخواد 

موفق باشید 🌹

ینی هنوز تو دوران جاهلتیم؟

جنسیت بچه یه چیز سلیقه ای هستش 

مثل این میمونه اگه کسی بگه نمیخوام همسرم سفید باشه یا لاغر باشه نمیدونم هر ویژگی بهش حمله کنیم

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

اینکه یک سری مسائل رو متوجه بشیم خانواده با فرهنگ نمی‌خواد ضریب هوشی میخواد موفق باشید 🌹

خانما اگه ضریب هوشی داشتن با سیاست با اسی صحبت میکردن نه اینکه بهش فحش بدن.فحش و توهین نشان ضریب هوش بالا نیست.

وقتتون بخیر و خوشی ان شالله سال خوبی داشته باشین.یا حق🌹

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟