2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14821 بازدید | 316 پست

مامانم دختر نمیخواست ولی الان جونش به من بنده تا به داداشم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درک نمیکنم میان چرت پرت میگن منم ارزومه بچه پسر داشته باشم اگ روزی دختر دار بشم باز به حالم فرق ...

مادر نشدی نمیفهمی 

مادر اصلا به جنسیت بچه اهمیت نمیده... انگار که اصلا جنسیتی وجود نداره... بچه بچه اس 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

شاید پسر ولی فقط بیضه نداره،😅

ای وای 😂😂😂😂😂😂

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

وای وای 

چه هجومی . چه حمله ای 

اگه دختر دوست داشته باشه خیلی خوبه و آدم درسته ولی اگه پسر دوست داشته باشه باید فوش کشش کرد؟ 

هر کی یه چیزی دوست داره دیگه 

شماهایی که فوش میدین که بیشتر در جاهلیت فرو رفتین

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ناشکری به روایت تاپیک

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

نمی‌دونم چرا برا دختر اینطوری میشن یکی بگه وای من پسر نمیخام همه به به چه چه میکنن ولی برعکس بگه کل ...

دقیقنننننن یکی بگه دوست داشتم بچم دختر باشه 

میگن عزیزم ایشالله بعدی دختره😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

دوستان خب شاید یکی دختر دلش بخواد یکی پسر،تو رو خدا افکار روشنتون رو تا تقی به توقی میخوره عیان نکنید،یعنی اونی که پسر دلش میخواد باید بره بمیره؟این خانم مادره قطعا که دخترش رو در آینده دوست خواهد داشت

خفشو فقطکثافت اشغالامثال توعن ک باعث میشن بگن چرا دختر ۱۶ ساله خودکشی کرده.عوضی ، حیف اون دختر ک خدا ...

تالان ی تاپیک زدم تعطیلش کردن توش نوشتم

دلم به حال دخترای سرزمینم پیسوزه

قتل دختر توسط پدر به علت مسائل ناموسی 

قتل دختر توسط برادر به علت مسائل ناموسی 

قتل دختر به علت نبود حجاب در حالی ک حجاب داشت

قتل تدریجی زنان در خانه ها با از صبح تا ب کار کردن و نبود جا برای پیشرفت و بهتر زیستن 

تجارت دختر به عنوان کالا

قلبم درد میکنه امشب عجیب از این همه بی رحمی

خب پرسیدی دلیلش چیه مگه مادر از بچه بدش میاد ؟!اکه تو حالت خوبه و دختر دوست باید حواست ب مادر این دخ ...

شوهر من تک پسره خاندانه نه برادری نه عمویی نه دایی بعد من فقط یه دختر دارم حالا بیام غصه بخورم نسلشون منقرض شده؟ تا به حالم حرفی از یکدومشون نشنیدم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اونی ک فحش میده هم شعور نداره

بچه چندمته

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن