2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 316 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسردارم من بنظرخودم بلد نیستم محبت کنم به دخترچون خودم سرسوزنی محبت دریافت نکردم

واسه همین؟ 

خب پسرم محبت نیاز داره البته راست میگین پسر کمتر ولی به نظرتون جنسیت اون بچه باید اصلاح شه یا رفتار شما؟ 

نمیدونم امیدوارم خدا قلبتونو روشن کنه هر چی خیره  و صلاحه

میدونم درد دل میکنیااااا

ولی امان از این حس ششم ........

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اره اگه بگم وقتی دنیاامدم پدرم ول کرد رفت تهران چند روز بی خبرـمادرمم شیرم نداد چون شوهرش عزیزش رفتع ...

کاش دخترت  بره جای بهتر وبچه ادم قوی تر بشه شمام پسر دار شدی درست بزرگش کن مثل بابات نباشه 

دختر دار هم شدی مثل خودت بزرگش نکن قوی و شجاع بارش بیار

زنجیره معیوب رو توبشکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من اصلا قوی نبستم اصلا

میدونم ومقصر مادرته 

ولی  الان داری مادر میشی قدرت عجیبی درونت زنده میشه که بعدا حسش میکنی از همون استفاده کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من دخترخیلی دوس دارم ولی چون پدرم وقتی مادرم حامله بوده گفته اگه دختربشه میکشمش دوس ندارم دختربیارم🥺🥺😔😔حتی بعداکه بزرگ شدم همش میگفت دختردوس ندارم جالبیش اینجاست من چهارمی بودم ۳تاقبلیاپسربودن الان شوهرم همش میگه کاش پسرداربشیم یاده حرفایه پدرم میفتم دلم میگیره میگم دخترطفله معصومم چه گناهی داره بیادواذیت شه

خواهشا اینقدر فرهنگ داشته باشید وقتی خودتون انقدر ادعای روشنفکری دارید که شاید یکی شخصا دلش پسر بخواد 

به هیچکدوم از شماها هیچ ربطی نداره 

بعضیا چقدر بی شخصیت و پروان 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡