2777
2789

چیکار باید بکنم؟ بیبی چک بعد از یه دقیقه دو تا خط پر رنگ افتاد صبح میرم آزمایشگاه

دکترم تا بعد عید نیست تیروئید مشکل ایجاد نمیکنه؟

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم فعلا هم نمیخوام به کسی بگم اگه اطلاعاتی دارین لطفا راهنمایی کنین

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

باید بری دکتر منم تیروییدم کمکار شد شدید اول بارداری  رفتم دارومصرف میکنم الان ماه ۴ ام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر منم تیروییدم کمکار شد شدید اول بارداری رفتم دارومصرف میکنم الان ماه ۴ ام

خب دکترم بعد ۱۴ فروردین میاد مشکلی نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

دارو مصرف می‌کنید ؟ خب دکتر زنان برید

نه هنوز آخه دکترم ۱۴ فروردین میاد، دکتر عمومی برم؟ یا بیمارستان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا فکر نمیکردم باردار باشم گفتم بعد عید میرم برا درمان تیروئید🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دکترم بعد ۱۴ فروردین میاد مشکلی نداره؟

چرا مشکل داره 

بهت گفتم که برو دکتر عمومی یا غدد یا داخلی برات قرص تیرویید بنویسه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا مشکل داره بهت گفتم که برو دکتر عمومی یا غدد یا داخلی برات قرص تیرویید بنویسه

آها اوکی صبح بعد آزمایشگاه حتما میرم، ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا فکر نمیکردم باردار باشم گفتم بعد عید میرم برا درمان تیروئید🤦‍♀️

🫠😄

حالا من قبل بارداریم نرمال شده بود 

تاباردار شدم یهووو عددش به ۱۰ رسید سرم گیج میرفت دکتر گفت بخاطر جفت تیرویید کمکار میشه وکسایی که سابقه کمکاری تیرویید دارن کمکار تر میشه

آها اوکی صبح بعد آزمایشگاه حتما میرم، ممنون عزیزم

قربونت رفیق حتما بری خیلی دکترا تاکید میکنن تیرویید کمکار بشدت واس جنین ضررداره اسیب میزنه من هربار میرم بهم میگن 

هردوهفته من ازمایش دادم این روزا تا به عدد۲ رسید بالاخره چون توبارداری باید عددش ۲ باشه  حالاباید همینو ثابت نگه دارم تااخر بارداری 

عددتیروییدت چن بود؟ 

تیروئید کم‌کار می‌تونه روی بارداری تأثیر بذاره، ولی با درمان درست مشکلی پیش نمیاد.صبح به آزمایشگاه برو و آزمایش‌های تیروئید و بتا hCG انجام بده.قرص لووتیروکسین اگه قبلاً دکتر برات تجویز کرده، حتماً ادامه بده. اگه نه، بعد از آزمایش با دکتر مشورت کن.