2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم تیروئید کم کاره و بیبی چکم مثبت شد🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست

راستی حواسم نبود خیلی تبریک میگم مبارک باشه😍🥰😘😘😘 انشالله ب سلامتی بدنیا بیاد وقدمش خیر باشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قربونت رفیق حتما بری خیلی دکترا تاکید میکنن تیرویید کمکار بشدت واس جنین ضررداره اسیب میزنه من هربار ...

نمیدونم عزیزم الان آزمایشم در دسترس نیست ببینم، اصلا برام مهم نبود دقت نکرده بودم 

ممنون که وقت گذاشتی

راستی اگه باردار باشم روزه میتونم بگیرم یا نه؟

ببخشید من زیاد سؤال دارم آخه اصلا تجربه ندارم و فعلا هم نمیخوام به مامانم اینا بگم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی حواسم نبود خیلی تبریک میگم مبارک باشه😍🥰😘😘😘 انشالله ب سلامتی بدنیا بیاد وقدمش خیر باشه

مرسییی عزیزم، فقط حسابی سوپرایز شدم و برنامه هام به هم ریخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

تیروئید کم‌کار می‌تونه روی بارداری تأثیر بذاره، ولی با درمان درست مشکلی پیش نمیاد.صبح به آزمایشگاه ب ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم عزیزم الان آزمایشم در دسترس نیست ببینم، اصلا برام مهم نبود دقت نکرده بودم ممنون که وقت گذاشت ...

نه عزیزم نمیتونی بگیری روزه 😘 

بپرس ازم حالاخودمم اولین بارداریمه ولی ماه ۴ ام الان 

قربونت خوب باشی گلم مراقب خودت باش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمیدونم عزیزم الان آزمایشم در دسترس نیست ببینم، اصلا برام مهم نبود دقت نکرده بودم ممنون که وقت گذاشت ...

فقط هفته های اول خیلی استراحت کن دراز بکش همش ظرف و جارو ام بده شوهرت ب تغذیه اتم برس 

اول بارداری خیلی مهمه چون هنوز جاش محکم نشده جفت

مرسییی عزیزم، فقط حسابی سوپرایز شدم و برنامه هام به هم ریخت

😍😍تاباشه ازاین سورپرایزا خخخ😘😘

😍😍تاباشه ازاین سورپرایزا خخخ😘😘

ممنون عزیزم، ان شا الله نی نی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد، عاقبت بخیر و نامدار باشه😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم، ان شا الله نی نی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد، عاقبت بخیر و نامدار باشه😍😍

قربونت برممم انشالله😘😘💖

منم چهار روز عقب انداختم دارم از استرس میمیرمبه نظرتون بیبی چک نشون میده؟

آره عزیزم منم سه روز تأخیر داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واعیییییییی

خیره ان شا الله😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سریعا شدیدا برید داروخونه لوتیروکسین بگیرید نیم ساعت قبل از صبحانه میل کنید..خیلی خطرناکه تیروئید همین چند روز هم نمیتونی بری دکتر تاثیر خودشو میزاره رو بچه ..منم کم کارم و ماه ۸ ام