2777
2789
عنوان

دلار از کجا بخرم

72 بازدید | 4 پست

چطوری برای خرید دلار باید اقدام کنم؟

سقف مجاز خرید تا چند دلاره ؟ ای کاش دیروز میخریدم از دیروز تا امروز ارزش پولم چند میلیون پایینتر اومده طلایی که دیروز میتونستم بخرم همونو باید چند میلیون سر بدم بتونم بخرمش

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. فعلا کسی نمیفروشه. احتمال داره بعد عید یکم بیاد پایین.منم نگرفتم و ضرر کردم.اشکال نداره

فک نکنم

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

منم همینطورخدا ذلیلشون کنههر روز که بیدار میشیم فقیرتر میشیم

قربون خدا برم به نظرت خدا بخاطر دل پر تاب و اضطرابمون معجزه ای میکنه دلمونونو آروم کنه یه کاری به سر اینا دربیاره؟