2777
2789
عنوان

برد رو معلما کردن

1622 بازدید | 104 پست

این تاپیک رو دیدم ...

من معلم هستم ، کارم رو دوست دارم ، هم پرستیژ دارم هم غرور به جا برای جایگاهم ، از توهین های حسادت وارانه به جایی نمی رسید ، درآمد هم صرفا به معلمی اکتفا نکردم و دارم اهدافمو دنبال میکنم و بین دوستام هم همه همینن ، به اندازه یه پزشک دوران کنکور چالش تجربه کردم، از نظر جسمی نابود شدم نابووود ، چیزی ازم باقی نمونده از بس غصه خوردم تو زندگیم ، اصلا آسون به اینجا نرسیدم اصلا ابدا ، هزینه کردم پول خرج کردم خانواده ام اذیت شده و هزار مکافات دیگه ، الآن هم تو جامعه و تورم مثل بقیه دارم غرق میشم ولی تلاشمو میکنم ، از نظر سوادی و هوشی هر رشته ی دیگه ای میرفتم از پسش برمیومدم ربطی به آسون یا سخت بودن درسا نداره ، همونایی که به من پز درساشونو میدن من بهشون ریاضی و فیزیک یاد میدادم که یه دهی بگیرن 🤣🤣🤣 جامعه هنوز به درک جایگاه معلمی نرسیده متاسفانه ، ولی من امید دارم لا به لای افکار بیخود بقیه با کمک خداوند به طور چراغ خاموش رشد خواهم کرد 😏 بذار فکر کنن درساشون سخته یا اصلا سخت هم باشه یا هرچی ...گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف

ضمن اینکه من قبل از معلم شدنم حسرت و آرزویی داشتم که بهش نرسیدم اما الآن خیلی خوشحالم چون راه موفقیت فقط یه مسیر نیست، تلاش کنید ، دست از تنبلی بردارید مطمئن باشید نتیجه میگیرید ، یادتون باشه اگر یکی ۲۰ میگیره برای ۲۵ تلاش کرده برای ۳۰ تلاش کرده که این ۲۰ نتیجه اش شده ، هر نفسی هم سرنوشتی داره 

از خدا بخواین براتون خوب رقم بزنه ، معنویت رو نباید فراموش کرد جامعه نصف مشکلاتش به خاطر همین موضوع هست

سعی نکنید به بقیه پز بدید ، چون از هیچی آگاهی ندارید ، هرکی یه جوره زندگیش ، هیچ جایگاه و شغل و درآمد و خانواده و فلانی دلیل بر برتری نیست، 

حتی ماها از نتیجه هیچ ازدواجی هم آگاهی نداریم ، فشار زندگی وارد شده باعث شده این افکار رو داشته باشیم

حتی خود من هم افکار ناامید کننده زیاد دارم که صد به یقین اشتباه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

عزیزم معلمی پایین یا بی اهمیت نیست ولی واقعا سختیاش اصلا قابل مقایسه با کادر درمان نیس لطفا این مقایسه رو نکن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

هااای خدایا ی دختر تو مدرسمون بود

دو روز پیش دیدمش معلمی قبول شده

یا خود خدااا ینی لبخندم نمیزد انقددد مغرور شده😂😂😂😂یکی نبود بگه خو افرین معلمی قبول شدی دمت گرم ولی این رفتارا چیه ناسا ک نرفتی مشتی🥴🥴😂😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب بیان کردی چقدر بهم برای راهم انگیزه دادی:) 

میخواستم تلاشم برای معلمی ول کنم  ولی حرفات باعث شد بیشتر انگیزه بگیرم و مطمئن باشم راه و هدفم اشتباه نیست و به حرف بقیه توجهی نکنم🫂❤️

عزیزم معلمی پایین یا بی اهمیت نیست ولی واقعا سختیاش اصلا قابل مقایسه با کادر درمان نیس لطفا این مقای ...

عزیزم من اندازه یکی که کادر درمان هست سر خودم رو شلوغ کردم و سختی میکشم 🤣 این دیگه بستگی به خود شخص داره که چطور پیش بره ، همه انسانها ایده آل هایی دارن که برای رسیدن بهش تلاش میکنند ، من هم میتونستم کادر درمان باشم اما معلمی بیشتر دوست داشتم ، و اینکه گفتم برای اینکه حقوقی که کمتر از کادر درمان هست رو جبران کنم پس به اندازه اونها تلاش میکنم 🙏🏻

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
هااای خدایا ی دختر تو مدرسمون بوددو روز پیش دیدمش معلمی قبول شدهیا خود خدااا ینی لبخندم نمیزد انقددد ...

میدونم بعضی ها این مدلی هستند ، فقط هم مختص معلمی نیست اینچنین فردی اگر مثلا یه شبه پولدار میشد هم همین بود ، یا همچین اخلاقی با یه لباس گرون هم همینقدر مغرور میشه ، پس فکر نکنید برای شغله هست ، شغل بی تاثیر نیست ولی شخصیته مهم تره

میدونم بعضی ها این مدلی هستند ، فقط هم مختص معلمی نیست اینچنین فردی اگر مثلا یه شبه پولدار میشد هم ه ...

اره منم نگفتم مختص معلمیه

ولی واقعا اکثر دخترا این شکلی میشن و انصافا خیلی چیپ و زشته این رفتار..😅

خدایا بینهایت شکرت💚💚

چقدر خوب بیان کردی چقدر بهم برای راهم انگیزه دادی:) میخواستم تلاشم برای معلمی ول کنم ولی حرفات باعث ...

اصلا و ابدا دست نکش تا به جایگاهی برسی که حس آرامش کنی لااقل ، اون جایگاه هرچی باشه مهم دلته که آروم بگیره ،میگم که بهت من انقدر سختی کشیدم، من تاپیک هام که هست ، شبایی که از گریه هیچ جا جز نی نی سایت نداشتم...

اره منم نگفتم مختص معلمیهولی واقعا اکثر دخترا این شکلی میشن و انصافا خیلی چیپ و زشته این رفتار..😅

اره بیشتر مخاطبم صحبتهای اون یکی تاپیک بود ...🫂🤍

اره بیشتر مخاطبم صحبتهای اون یکی تاپیک بود ...🫂🤍

تاپیک من مقصودش چیز دیگه ای بود درباره خواستگار بود 

خود همکارات اومدن گفتن ما درررررررررس می خونیم سخت کار می کنیم سخت

امگار بقیه مگس می پرونن و همه ی دنیا تعطیل شده و علمی ندارن و فقط معلما درس می خونن

وقتی خودتون شروع می کنید به همچین ادعای برتری بودن باید جواب همچین واکنشی هم بگیرید

درس خوندید کار می کنید دستتون هم درد نکنه 

ولی یه جور رفتار نکنید که انگار همه هیچن و شما همه چیز!!

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

راست گفته

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.