این تاپیک رو دیدم ...
من معلم هستم ، کارم رو دوست دارم ، هم پرستیژ دارم هم غرور به جا برای جایگاهم ، از توهین های حسادت وارانه به جایی نمی رسید ، درآمد هم صرفا به معلمی اکتفا نکردم و دارم اهدافمو دنبال میکنم و بین دوستام هم همه همینن ، به اندازه یه پزشک دوران کنکور چالش تجربه کردم، از نظر جسمی نابود شدم نابووود ، چیزی ازم باقی نمونده از بس غصه خوردم تو زندگیم ، اصلا آسون به اینجا نرسیدم اصلا ابدا ، هزینه کردم پول خرج کردم خانواده ام اذیت شده و هزار مکافات دیگه ، الآن هم تو جامعه و تورم مثل بقیه دارم غرق میشم ولی تلاشمو میکنم ، از نظر سوادی و هوشی هر رشته ی دیگه ای میرفتم از پسش برمیومدم ربطی به آسون یا سخت بودن درسا نداره ، همونایی که به من پز درساشونو میدن من بهشون ریاضی و فیزیک یاد میدادم که یه دهی بگیرن 🤣🤣🤣 جامعه هنوز به درک جایگاه معلمی نرسیده متاسفانه ، ولی من امید دارم لا به لای افکار بیخود بقیه با کمک خداوند به طور چراغ خاموش رشد خواهم کرد 😏 بذار فکر کنن درساشون سخته یا اصلا سخت هم باشه یا هرچی ...گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
ضمن اینکه من قبل از معلم شدنم حسرت و آرزویی داشتم که بهش نرسیدم اما الآن خیلی خوشحالم چون راه موفقیت فقط یه مسیر نیست، تلاش کنید ، دست از تنبلی بردارید مطمئن باشید نتیجه میگیرید ، یادتون باشه اگر یکی ۲۰ میگیره برای ۲۵ تلاش کرده برای ۳۰ تلاش کرده که این ۲۰ نتیجه اش شده ، هر نفسی هم سرنوشتی داره
از خدا بخواین براتون خوب رقم بزنه ، معنویت رو نباید فراموش کرد جامعه نصف مشکلاتش به خاطر همین موضوع هست
سعی نکنید به بقیه پز بدید ، چون از هیچی آگاهی ندارید ، هرکی یه جوره زندگیش ، هیچ جایگاه و شغل و درآمد و خانواده و فلانی دلیل بر برتری نیست،
حتی ماها از نتیجه هیچ ازدواجی هم آگاهی نداریم ، فشار زندگی وارد شده باعث شده این افکار رو داشته باشیم
حتی خود من هم افکار ناامید کننده زیاد دارم که صد به یقین اشتباه