2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی .....تازه شیفتم شروع شده اومدم سرکار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هیچی میشینیم خونه بلا سرمون نیاد. میخواستم برن خونه اقوام عیادت منصرف شدم از ترس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چرا عزیزم دور از جون .. ان شالله امسال بهترین سال زندگیت بشه

باردارمو بشدت مریص 

هیچ قرصی نباید بخورم کل بدنم انگار زیر تریلی رفته

با گریه مینویسم دعاکنید خوب شم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

هیچی .....تازه شیفتم شروع شده اومدم سرکار

این چه اسم کاربریه خواهر🤭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

باردارمو بشدت مریص هیچ قرصی نباید بخورم کل بدنم انگار زیر تریلی رفتهبا گریه مینویسم دعاکنید خوب شم

عزیزم🥲لایق باشم دعات میکنم 

امیدوارم زودی خوب شی ،،

چیزهای مقوی بخور یا بگو مامانت درست کنه یا شوهرت اگه خودت نمیتونی ،بدنت قوی بشه سریع بیماری رو رد کنی 

شگون داشتن ک کلن شنیدم این دمای آخر سال نباید جزو بحثی باشه چون تا آخرسالت همینجوری پیش میرع .امروز خودم و بچه هام لباس نو می‌پوشیم.و اینکه پشت در فالگوش وایسادن به نیت خواسته اینو هر سال انجام میدم خانوادگی درست درمیاد کلن

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤