2777
2789
عنوان

عکس ندارم 🤦‍♀️

137 بازدید | 12 پست

خانوما برنامه ای سراغ دارین ک خوب عکس ادیت کنه و بتونم چهار تا عکس قشنگ و درست حسابی ازش در بیارم ؟ نامزدم عکس میخواد اصلا عکس خوب ندارم یعنی درب و داغون زشت نیستم ولی بد عکسم خیلی

چیکار کنم بنظرتون الان کجا عکس بگیرم چطوری 😣

یدونه عکس خوب از خودم ندارم اگه میشه راهنماییم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فتو لاب

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

چاره راه اینشات یا یه برنامه دیگه بود با هوش مصنوعی بهبود میداد عکسو در واقع قیافه رو اسمش یادم رفته

اینشات با هوش مصنوعی؟ چون هوش مصنوعی قیافمو کلا تغییر میده معلومه خودم نیستم 

فیلترای اینستا کجان من هرچی زدم هیچی نیاورد

روی گزینه‌ی Camera (دوربین) بزن تا وارد بخش فیلترها بشی بعد 

می‌تونی از آیکون افکت‌ها که  منوی سمت چپ به‌‌شکل سه تا ستاره است استفاده کنی بعدش پنجره‌ی جدیدی باز می‌شه  و اونجا  تعداد زیادی فیلت ر هست که میتونی دانلود و استفاده کنی 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

روی گزینه‌ی Camera (دوربین) بزن تا وارد بخش فیلترها بشی بعد می‌تونی از آیکون افکت‌ها که منوی سمت چپ ...

مرسی

من هرچی زدم تو گوگل درست حسابی راهنمایی نکرد تمام مراحل و میرفتم نمیاورد انگار مال نسخه های قبلی رو میگفتن

مرسیمن هرچی زدم تو گوگل درست حسابی راهنمایی نکرد تمام مراحل و میرفتم نمیاورد انگار مال نسخه های قبلی ...

خواهش ❤️نه همینه ببین اون شکل دوربین رو بزن بعد کنارش بقیه فیل تر ها هست فقط باید بعضی هارو دانلود کنی

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

اینشات با هوش مصنوعی؟ چون هوش مصنوعی قیافمو کلا تغییر میده معلومه خودم نیستم

نه من گفتم اینشات افکت میده 

اگه میخوای تو قیافه تغییر بده اون یکی زیاد عوض نمیکنه ی پس از زمینه عوض میکرد با یکم بهبودی قیافه کلا تغییر نمیده