2777
2789
عنوان

جاری...وسایل جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 40 پست

من هيچوقت تبريك نميگم مگه چي بشه به يكي تبريك بگم اونم اگه يادم باشه به خدا از قصدم نيست كلا از بچگي عادت نداشتم دليل بر اين نيست كه من بي ادبي ميكنم شايد اونم اينجوريه البته اگه ادم حسوديه كه هيچي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

تبریک نگفتن از چشم تنگه و حسادت

تو تبریک بگو که فک نکنن بخیلی

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چون تبریک نگفتن بیشعورن؟ چقدر بزرگ میکنی موضوع رو اصلا شاید تو نخ این چیزا نیستن

منم بعضی وقت ها یادم میره , چون اصلا برام مهم نیست , بعد که مثلا جاریم یا بقیه برای خرید یه چیزی بهم تبریک میگن , میگم ای وای من چرا حواسم نبود تبریک بگم , حتما پیش خودشون فک میکنن از حسادتم بوده

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

آیفون و اسپلیت مگه باید تبریک گفت؟ 

حالا اگر بحثش پیش بیاد شاید ولی مثلا من یکی بیاد خونه ام باید بفهمه ایفون رو عوض کردیم و تبریک بگه؟؟

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

اخه اينم شد مسءله؟؟ اينم شد دغدغه ؟؟!!! خب دوست داري بكو دوست نداري نكو ... جي كار داري اون جه جوريه خودت باش 🌸تعجب ميكنم بعضيا براشون مهمه بقيه تبريك بكن.  و اينجوري هم ميشه بهش نكاه كرد خيلي ها دقيق نيستن و كلا متوجه نميشن جيزي تغيير كرده حتماً دليل بدجنسي نيست

شاید حواسشون نیست عزیزم ،من خودم هر جا میرم خیلی متوجه تغییرات ظاهری خونه نمیشم واقعا قصدم بی احترامی نیست ولی خیلی به جزییات توجه نمی‌کنم

الا بذکرلله تطمئن القلوب

مگه میشه تو خط نباشن زنا؟الان تابحال زنگ در میزده بخونم الان ب ایفون زنگ میزنه کوره نمیبینه؟بعدشم موضوع مهمیه اره.چون هرکسی چیز جدید میخره دوس داره بهش تبریک بگن چرا اون نگه و من بگم؟چرا با بی ادبا باید باادب بود؟من اوایل مث خودش نبودم اما بازم یاد نگرفت

من اصلا نمیفهمم جاری چیزی خریده که بخوام تبریک بگم ...وقتی نمیدونم فرشش چه شکلیه اگه عوضش کنه هم نمیفهمم...اصلا به وسیله های خونه کسی دقت نمیکنم که بعدا بفهمم عوض شده یا نه

اگر کسی خودش بگه فلانی اینو ببین تازه خریدم اون موقع طبیعتا توجهم جلب میشه و میگم مبارکه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
آیفون و اسپلیت مگه باید تبریک گفت؟  حالا اگر بحثش پیش بیاد شاید ولی مثلا من یکی بیاد خونه ام ب ...

ایفون عوض نکردیم کلا ایفون نداشتیم.اره باید کسی چیز جدید میخره بگی مبارک باشه.بنظر من اومای حسود نمیگن.

مگه میشه تو خط نباشن زنا؟الان تابحال زنگ در میزده بخونم الان ب ایفون زنگ میزنه کوره نمیبینه؟بعدشم مو ...

واقعا ایفون چیزی نیست که منتظر تبریک باشی.  نه از بدجنسیه نه از حسادت

شما زیادی توقع داری

شما هم نگو!

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من اصلا نمیفهمم جاری چیزی خریده که بخوام تبریک بگم ...وقتی نمیدونم فرشش چه شکلیه اگه عوضش کنه هم نمی ...

وااااا بنظرم خیلی ادم باید کلی نگر باشه ک نبینه مردا کلی نگرن.

من اگر چیزی میخرم یا عوض میکنم برای دل خودم و راحتیمه. تبریک بقیه مهم نیست

من اصلا نمیفهمم جاری چیزی خریده که بخوام تبریک بگم ...وقتی نمیدونم فرشش چه شکلیه اگه عوضش کنه هم نمی ...

اره واقعا

بعضیا حتی نمکدون هم عوض میشه خبردار میشن