مغرورجذاببببب مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1476 عنوان حسرت به دلم موند مادرم یک بار بغلم کنه 90 بازدید | 12 پست هیچوقت از بچگی بوسم نکرده یا بغلم نکردههیچوقت نگفته دخترمامروز رفتم بغلش کنم پَسَم زد💔قلبم درد میکنه🖤آرزو ب دلم موند دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤ 1403/12/28 | 15:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرورجذاببببب مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1476 چه لوسی شما بی نمک محبت مادرانه رو لوس بودن میدونید؟بنظرم شما هیچوقت بچه دار نشید چون آخرش یه افسرده تحویل جامعه میدید🙂 دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤
مغرورجذاببببب مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1476 میفهمم مرسی از درکت دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤
مغرورجذاببببب مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1476 چرا عزیزم🥹 نمیدونم:( دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤
sunmon عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2159 نمیدونم:( یعنی بی دلیل مادرت افسردگی نداره؟ توزندگیش اتفاق بدی نیافتاده؟ ببخشید آخه هرگز مادری نیست که بچو دوس نداشته باشه وقتی خدایی نکرده مریض میشی چطوریه؟
بلورخانم عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1608 آخی من م همین حسرت رو دارممامان من نمیتونست بغلم کنهاز وقتی 3 سالم بود بستری دائم بود و بعد از سالها بیماری فوت شددلم میخواد ساعت ها به شکم و با دست های باز به حالت بغل گرفتن، روی سنگ قبرش بخوابم
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2494 محبت مادرانه رو لوس بودن میدونید؟بنظرم شما هیچوقت بچه دار نشید چون آخرش یه افسرده تحویل جامعه میدید� ... ولش اینو زیادی سنگه ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
asmaneabiii عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 5768 چه لوسی شما بی نمک ولی شما فک کنم کمی زمخت و بی احساس نگم کم احساسی ادم باشی دخترم باشی نیاز به محبت و توجه مادر میشه لوس و بی نمک بودن؟تعجب داره هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 9385 ولی شما فک کنم کمی زمخت و بی احساس نگم کم احساسی ادم باشی دخترم باشی نیاز به محبت و توجه مادر میشه ... آرام باش ای خانم به قول خودت نیازمند محبت