2777
2789
عنوان

برنامتون واسه امشب چیه

687 بازدید | 70 پست

کجا میرین و چی میخورین؟

ما که از ترس از خونه بیرون نمیریم، فامیلی هم نداریم که پایه باشن و بریم جایی اتیش روشن کنیم و بپریم اما خودم خیلی دوست داشتم اینکارو کنم یا جایی که شرایطش هست بالن روشن کنم...

غذا هم ما سبزی پلو با مرغ داریم برای شب 🥲، شما چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدمه 

حس میکنم سن جدید اتفاقای خیلی خویی میوفته برام و اشکای کمتری نسبت ب ۱۸ سالگی میریزم 😄

جای خاصی نمیرم احتمالا برم بازار یه هدیه برا خودم بگیرم

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

خونه افطار چای چای چای چای چاااااااای خواب😂

الان با زبون روزه هلاکه چای ام....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چای با بامیه یا باقلوا به به

فقط خرما و ارده😋

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زیاد نخورید اما یا کم رنگ بخورید خصوصا تو رمضون چون کم ابی میاره

عطش آدمو از بین میبره