2777
2789

راهی داره حتی به زور....

من یکیو خیلی دوست دارم که متاسفانه اون نسبت بهم هیچ حسی نداره دیگه تاپیک قبلیم رو نگاه بکنید اسکرین هم گذاشتم بنظرتون چیکار کنم 

حالم خیلی بده از خودم متنفر شدم....

عزت نفس داشته باش 

سعی کن فراموشش کنی

برو 

تو تلاشتو کردی 

وقتی برمیگرده که دیگه تو نمیخاییش و مسیر زندگیتو پیدا کردی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

سعی کن از دلت بیرونش کنی

چون بهمم برسین رابطه ای که یه طرف خیلی عاشق تر باشه مخصوصا از طرف دختر به درد نمیخوره 

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزت نفس داشته باش سعی کن فراموشش کنیبرو تو تلاشتو کردی وقتی برمیگرده که دیگه تو نمیخاییش و مسیر زندگ ...

حداقل خیالم راحته که تلاشمو کردم....ولی یهو یادم میوفته بدتر بهم میریزم امیدوارم یا کلا برگرده همه چی درست بشه یا من حالم کاملا خوب بشه 

سعی کن از دلت بیرونش کنیچون بهمم برسین رابطه ای که یه طرف خیلی عاشق تر باشه مخصوصا از طرف دختر به در ...

اوایل اون بیشتر دوسم داشت...

نمیدونم چرا اینجوری شد ولی کاش من کمتر خودمو بی ارزش میکردم پیشش

حداقل خیالم راحته که تلاشمو کردم....ولی یهو یادم میوفته بدتر بهم میریزم امیدوارم یا کلا برگرده همه چ ...

بیخیال همیشه اون چیزی که ما میخاییم نمیشه 

تو ارزشت بیشتر از ایناس 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

زمان بده ب خودت.مطمئن باش ی جوری فراموشش میکنی ک باورت نمیشه...من خودم تقریبا دوسال طول کشید اکسمو فراموش کنم،اما الان خداروشکر اصلا برام مهم نیست و یادشم نمیوفتم،قبلا که یادش میوفتادم،بغض میکردم و‌‌و...و دقیقا مثل تو حس قربانی بودن داشتم چون خودمو ی کمی کوچیک کرده بودم پیشش اما الان اصلااا ن خودش برام مهمه نه نظرش و فکرش راجبم ۉ...

تو هم ب خودت زمان بده،درست میشه..‌و مطمئن باش ی بهترش ک بیاد تو زندگیت،تازه با خودت میگی خداروشکر ک قبلی کنسل شد

زمان بده ب خودت.مطمئن باش ی جوری فراموشش میکنی ک باورت نمیشه...من خودم تقریبا دوسال طول کشید اکسمو ف ...

می‌دونم که یادم میره ولی متاسفانه دوست ندارم خودمو درگیر فراموش کردنش بکنم🙃از بس ضربه دیدم از این رابطه که حس میکنم حقم نبود اینجوری بشه

می‌دونم که یادم میره ولی متاسفانه دوست ندارم خودمو درگیر فراموش کردنش بکنم🙃از بس ضربه دیدم از این ر ...

منم دائم با خودم این حرفا رو میگفتم ک حقم نبود و..‌.

ولی الان دیگه خداروشکر واسم تجربه شد و الان میتونم‌با پسرا نرمال رفتار کنم و پرروشون نکنم