2777
2789

من دیشب خاب دیدم ی نوزاد دارم ب نظرتون تعبیرش چی میشه من ۱۱ ساله منتظرم بچه دارشم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

ان شاالله بزودی زود  نی نی دار میشی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله به زودی باردار میشی... انشالله سال جدید دلت خوش میشه...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

تعبیر نداره از بس بهش فکر کردی تو خواب دیدی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اول که انشالله به حاجتت برسی عزیزم،بعدم شاید چون خیلی به بچه فکر می‌کنی این خوابو دیدی،چرا بچه به سر ...

همسرم راضی نمیشن

تعبیر نداره از بس بهش فکر کردی تو خواب دیدی

🥴🥴اما ب دلمه ک تعبیر میشع تعبیر شد ب زودیی میام و. تاپیک میزنم 

منم شرایطم مثل شماست گاها همچین خواب هایی میبینم فکر کنم از فکر کردن ایناست آی وی اف اینا نکردید؟

دوبار کردم نشداینبارم پانکچرشدم تخمک ی دونه بود جنیین رشد نکرد

دوبار کردم نشداینبارم پانکچرشدم تخمک ی دونه بود جنیین رشد نکرد

بمیرم برا دل شکستتون 

خودم میدونم چقدر عذاب کشیدید 

خدا خودش معجزه کنه دامنتون سبز بشه الهی به زودی 

گاها خدا بخاطر نعمتی که به بقیه خیلی راحت میده اونقدر ادمو زجر و عذاب میده که دیگه نایی برای اعتراض هم نمیمونه ...