پدرم تو یه شرکت کار میکنه امسال حدودا 30 تومن بهش حقوق دادن ولی جز حقوقش سپرده بانکی هم داره بعدش اگه تاپیک های قبل بخونید متوجه میشین من یه خواستگار دارم دوساله باهاش تو رابطهام بعدش خانوادم بخاطر وضعیت مالیش قبولش نمیکنن و میدونن من خیلی دوسش دارم و حتی من 3 روز بیمارستان بستری شدم بخاطر حرفای خانوادم بهم شوک عصبی وارد شد
امسال یه شال حتی برای من نخریدن
حتی آرایشگاه اصلا نگذاشتن من برم یه کار کوچیک انجام بدم بخاطر دلخوشی خودم
محبت هیچ زمانی ازشون ندیدم نه پدرم نه مادرم
مادرم همین چند روز پیش یه دستبند طلا خرید 130 تومن ولی من یه تیکه طلا هم ندارم فقط یه نیم ست که اونم از وقتی برام خریدن فقط چندبار دیدمش اصلا استفاده نکردم فقط تنها چیزی که مینداختم گوشواره بود که به یه بهونه فروختن الانم اصلا هیچی ندارم همه تو فامیل میدونن مادرم خیلی طلا داره و همیشه بقیه به رومون آوردن که خودت اینقد داری ولی دخترت نه
به برادرم 5 تومن دادن که خودش رفت برای خودش خرید مادرمم چند روز قبلش رفته بود یه شهر دگه برای برادرم کتونی خریده بود مادرمم که همچی خرید مانتو شلوار روسری شال کیف کفش بهترین آرایشگاه شهرمونم رفت موهاش لایت کرد
بخدا اینقد دلم گرفته
امروز داداشم رفت لباسای کار بابامو از ماشین دراورد گذاشت بیرون خشک بشن بعد مادرم از سرکار اومده بابام گفت دردبلای این پسر بخوره تو سر این دختر آشغال تربیت کردیم من که این حرفا برام عادی شده همش میگن😂😂😂(اینجاست که میگن خنده من از گریه غم انگیزتر است) دوتاماشین داریم یه صفر خریده یکیم مدل 82 ما هروقت جایی میریم با همون مدل 82 بعدش میگه من خجالت میکشم بگم دومادم اینه که فقد یه موتور داره😂😂😂اخههه پدر من مگه تو خونه تو چی دارم میبینم؟
پسره از نظر اخلاق بهترینه کوچیکترین بی احترامی به خانوادش و من نکرده و نمیکنه جوریه من که من این دوسال باهاش زندگی کردم خیلی رفتم و اومدم و حتی یه سفر کوتاه به مشهدم رفتیم از نظر اخلاق و ایمانش مطمئنم فقط یکم وضع مالیش بده مگه گناهه؟
بخاطر این موضوع ترکش کنم؟
این روزگار نامرده ولی من نمیخوام نامرد باشم
عشق الکیه من میخوام برم سمت چیزی که الکیه
ببخشید طولانی شد ولی دلم اینقد پره که فقط میتونم تایپ کنم🙂