2777
2789
عنوان

موندم بعد عید چه باشگاهی برم

94 بازدید | 12 پست

من ریزه نیستم یکم توپرم و یکم هیکلم درشته اونم فقط واسه قسمت ر*ونمه که لاغر نیس😑

پهلو دارم ولی زیاد شکم ندارم چون قدم بلنده زیاد شکمم نشون نمیده و بالاتنم رو فرم نیس قسمت س*ینم فقط مشکل من پاهامه اصلا شلوار جین ب تنم نمیشینه خوش ایست نیس

حالا بنظرتون ایروبیک برم یا بدنسازی؟

یه سری مشکلات هورمونی و ..اینا دارم میخوام دخترونه و یه مقدار ظریف باشه بدنم

چیکار کنم بنظرتون؟از اون استایل بدنسازی ام که یه مقدار مردونه میشه واسه خانوما تو سلیقه ام نیس ازین میترسم 

میشه لطفا راهنمایی کنین اگه سررشته دارین در باب این موضوع 

مرسی🌸

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بدنسازی

مردونه نمیشه بدنم من که ریزه نیستم؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردونه نمیشه بدنم من که ریزه نیستم؟

شش ساله بدنسازی کار میکنم مردونه چی اخه؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

شش ساله بدنسازی کار میکنم مردونه چی اخه؟

آخه من تو شهر خودمون که شهرستانه حالا نمیدونم واسه امکاناتو اینا..

تیپ مربیش ب دلم ننشست آخه قسمت بازوهاش مث مردا شده بود 🥲

آخه من تو شهر خودمون که شهرستانه حالا نمیدونم واسه امکاناتو اینا..تیپ مربیش ب دلم ننشست آخه قسمت باز ...

اون جون کنده تا این شده 

تو حالا حالا ها اینطوری نمیشی🤣حرفا میزنیا

اینقدر باید رژیم سفت و سخت بگیری خرج کنی

اونی که اینطوری شده ماهی سی چهل تومن خرج مکمل و غذاشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اون جون کنده تا این شده تو حالا حالا ها اینطوری نمیشی🤣حرفا میزنیااینقدر باید رژیم سفت و سخت بگیری خ ...

میدونم ولی خب سلیقه ایه دیگه

همون مکملا میگن ضرر داره 🤷🏼‍♀️

من فقط میخوام ی فرم نرمال بگیره بدنم ایروبیک ک میگن کلی ضرر داره و بدتر چاق میشی 

اگه یه مدت ترکش کنم به حالت اول برمیگردم؟

فیتنس برو خب

بدنو خوش فرم میکنه؟

میدونم ولی خب سلیقه ایه دیگههمون مکملا میگن ضرر داره 🤷🏼‍♀️من فقط میخوام ی فرم نرمال بگیره بدنم ایر ...

ببین تو با ورزش به جایی نمیرسی

وقتی آدم با ورزش به جایی میرسه که رژیم رو رعایت کنه

یعنی اگر میخوای لاغر بشی باید کم بخوری رو اصول بخوری

مکمل هم فک نکنم بدردت بخوره الان یه پروتیین وی شده پونزده میلیون !!!

اگر بدنسازی کار کنی بعدش که ول کنی تا مدتی بدنت رو فرمه

ولی ایروبیک هوازیه فقط انگاری داری میدویی 

بدنسازی بهت فرم میده بدنت رو اوکی می‌کنه

اصلا هم نترس نه عضله ای میشی نه مردونه !

بستگی به خودت داره با کدوم راحت باشی بدنسازی خوب جمعت می‌کنه ولی ایروبیک بیشتر شل می‌کنه 

ببین تو با ورزش به جایی نمیرسیوقتی آدم با ورزش به جایی میرسه که رژیم رو رعایت کنهیعنی اگر میخوای لاغ ...

من ی مدت کالری شماری میکردم یه مدت چه کم بخورم چه هرچی وزنم میرف بالا الان ی مدتیه خوب کم کردم 

با ورزش معمولی منظورتونه؟!

اوکیه بنظرم خودمم ایروبیک بهتره 

ممنون از راهنماییتون ب هرحال 🌸