نه عزیزم من متاهلم ولی حتی با شوهرم رابطه نداشتم چون هنوز عروسی نکردم
رفتم لیزر اونم سری لیزر شخصی مال خودم بود سفره یکبار مصرف میگذاشتن اما یک دونه دیدم رفتم دکتر زنان گفت نمی دونه هست یا نیست گف مشکوکه دارو داد و گفت یه هفته برم براش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ علائمی ندارم ولی میگن خود زگیل هم علائمی نداره اینقدر ناراحتم که حد نداره من و شوهرم عاشق همیم ب ...
توک هنوز مطمئن نیسی😂 نگران نباش برو پیش یه دکتر خوب اگ عفونتی چیزی نداری ب نظرم چیزی نیس ولی بخاطر اینکه خیالت راحت باشه برو پیش ی دکتر خوب احتمال نود درصد نداری
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
توک هنوز مطمئن نیسی😂 نگران نباش برو پیش یه دکتر خوب اگ عفونتی چیزی نداری ب نظرم چیزی نیس ولی بخاطر ...
دارو که بهم داد گفت هشت روز دیگه بیا ببینمش دوباره منتظرم هشت روز بشه که برم دوباره مرگ به چشام دیدم واقعا این دو روز همش با همسرم دعوا دارم خیلی این بیماری خطر ناکه اگه نداشتم و به خیر بگذره میرم واکسنش میزنم