2777
2789

گوگل رو سرچ کردم جوابی رو برای سوالم پیدا نکردم

امروز روز هفتم پریود منه من دیروز غسل نکردم چون فکر می کردم با توجه به تجربیاتم لک بینی ها امروز ادامه داره

ولی نداشت🥲

الان روزه من چی میشه برم غسل کنم بیام روزه م درسته؟ یا نه 

اگر باطله باید کفاره بدم ؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غسل کن روزه بگیر روزه های نگرفته اتم کفاره بده بعدا بگیر

متوجه نشدم

یعنی روزه امروز درسته؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

باطله، چون نیت نداشتید وغسل نکردید.

یک روز در ماه های بعد از ماه رمضان، قضا را به جا بیارید،مثل روزهای پریودی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عسل نکرده روزه گرفتی ؟ بله باطله

آره دیگه چون احتمال میدادم تا امروز لکه بینی ادامه داشته باشه

باطله، چون نیت نداشتید وغسل نکردید.یک روز در ماه های بعد از ماه رمضان، قضا را به جا بیارید،مثل روزها ...

کفاره نداره یعنی؟

خوشحال شدم اینو گفتید

اگر عمداً بدون غسل تا اذان صبح بماند، روزه آن روز باطل می‌شود و باید قضا کند. اگر فراموش کند و بعد از اذان صبح متوجه شود، روزه او صحیح است، اما باید بلافاصله غسل کند. اگر به دلیل کمبود وقت امکان غسل نداشته باشد، می‌تواند تیمم بدل از غسل انجام دهد و روزه او صحیح خواهد بود

زنگ بزن ۰۵۱۳۲۰۲۰ عزیزم . شرایط خیلی خاص مثل این رو همه نمیدونن اینا رو از افراد اگاه و مطلع بپرس حتی شاید نظر مراجع با هم فرق کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
096400 زنگ بزن بپرس پاسخگو خانمم دارن

ممنون از شما🩷

زنگ بزن ۰۵۱۳۲۰۲۰ عزیزم . شرایط خیلی خاص مثل این رو همه نمیدونن اینا رو از افراد اگاه و مطلع بپرس حتی ...

عزیزم تماس گرفتم