2777
2789
عنوان

مامانم میگه مانتو اندازه تو نیست

670 بازدید | 42 پست

خیلی حرفش اعصابمو خورد کرد برا عید گفتم من نه شلوار میخوام نه لباس مانتو میخوام چون واقعا ندارم بعد دراومده میگه مانتو اندازه تو که نیست تو بازار حالا من چنسالمه ؟؟۱۸ اندامم نرماله نه ریزم نه درششتم 

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشهزودتر گفته بودی میرفتی پارچه بکگیرم مزون ها بدوزن خدا تومن حالا که نیست بریم بازار برو یه جا ...

اصن بحث پولش نیست کارت بابام دستمه

مامان منم سر این مسیله دهن منو سرویس کرد

آخرش فهمیدم از استایلم بدش میومده دروغ می‌گفته 

دعوا کردم به عمه هام اینا گفتم یکم حرف زدن باهاش درست شد 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

شاید منظورش اینه مانتو مناسب سنت نیستشومیز شلواری چیزی منظورشه

نه شومیز و شلوار من گفتم بهش نمیخوام مال پارسالمو میپوشم منظورم از این مانتو کوتاهای دخترونست

مانتوها امسال انقد مضخرف شده انقد زشت اصلا تو سلیقه ی خیلی ها نیست من خودم چون باردار بودم یدونه گشاد پیدا کردم ساده س فقط گلدوزی داره وگرنه باردار نبودم بازارو به آتیش میکشیدم😂خیلی زشت شده همه چی

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

ماکه مانتویی نمی بینیم توبازار.همش کت ودامن وکت شلواره.هواهم داره گرم میشه آدم نمیدونه چی بپوشه

من منظورم از این مانتو کوتاه دخترونه هاست وایسا عکس بزارم