2777
2789
عنوان

پرونده ی آرمان و غزاله (تاپیک پربازدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 105 پست
پس کاش جای مجرما خانوادشون رو تنبیه میکردن شاید نتیجه بهتری داشت اما بنظرم هیچ انسانی کامل نیست همه ...

وقتی مجرما رو تنبیه میکنن خانواده هاشون هم به حد کافی تنبیه میشن و اکثر مواقع به اشتباهاتشان پی میبرن  انسان کامل نیست اما می‌تونه جلوی عادی جلوه دادن بدی و پلیدی رو بگیره و اینو می‌تونه از داخل خانوادش شروع کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتیاپشت کنکوری ارایشگر چجوری مهندس عمران و برنامه نویس میشه؟🤭🤭🤭

چون رفتم دانشگاه چشمای کم‌ بیناتو باز کن عزیزم

دوسال پیش ارایشگری رو ول کردم 

روز به روز هم دارم توی برنامه نویسی پیشرفت میکنم

دانشجوی مهندسی عمران هم هستم

اتفاقا نمراتمم بالای ۱۹ هست

روابط شخصیم هم دارم

حالا بیشتر فحش بده 🫢

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چون رفتم دانشگاه چشمای کم‌ بیناتو باز کن عزیزمدوسال پیش ارایشگری رو ول کردم روز به روز هم دارم توی ب ...

چندتا زبان برنامه نویسی بگو ببینم

یه برنامه چندتا لایه داره اسم لایه‌هاش چیه؟

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

چندتا زبان برنامه نویسی بگو ببینمیه برنامه چندتا لایه داره اسم لایه‌هاش چیه؟

پایتون

سی شارپ 

سی پلاس پلاس

کد های برنامه نویسی هم html css و جاوا اسکریپت

بله لایه های یک برنامه رو نمیدونم چون وبسایت میسازم عزیزم

ولی یک وبسایت بک اند و فرانت اند داره

فرانت اند از کدای برنامه نویسی استفاده میکنه

بک اند از پایتون و فریم ورک و گیت و گیت هاب

و من برنامه نویس فول استک دارم میشم البته اگه بدونی یعنی چی

دلم میخواد بدونم جوابت چیه الان

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چندتا زبان برنامه نویسی بگو ببینمیه برنامه چندتا لایه داره اسم لایه‌هاش چیه؟

ولی چیزی که متوجه نمیشم اینه که چرا باورش برات سخته که یک‌نفر میتونه همه بخشهای زندگی رو داشته باشه و هندل کنه؟

نباید که یا بره دنبال شوهر یا بره دنبال درس

اتفاقا چون دوس پسر دارم راحتم و میتونم‌به کارام برسم ولی اگه شوهر داشتم مگه میشد؟ خونه داری و بچه داری خود شما میدونی‌ چقدر سخته دیگه

پایتونسی شارپ سی پلاس پلاسکد های برنامه نویسی هم html css و جاوا اسکریپتبله لایه های یک برنامه رو نم ...

لایه های برنامه نویسی را نمی دونی چون وبسایت میزنی؟؟؟😂🤣🤣🤣🤣🤣

ببین به تور بدکسی خوردی

من ۱۰سال پیش طراح وب بودم

اینا را سرچ کردی برو بقیه‌ش را هم سرچ کن تا یاد بگیری

برنامه نویس فول استک لایه ها را ندونه که الفاتحه😆😆😆

برو بچه برو فردا مدرسه‌ت دیر کیشه

لایه های برنامه نویسی را نمی دونی چون وبسایت میزنی؟؟؟😂🤣🤣🤣🤣🤣ببین به تور بدکسی خوردیمن ۱۰سال پیش ...

طراح وب بودی و نمیدونی یک نفر که تازه شروع کرده اینارو نمیدونه؟

جالبه واقعا

ولی میدونی چی جالب تره

اینکه از ازدواج ۱۵ ساله ها دفاع میکنی و حالا چسبیدی به من

منی که راستشو گفتم‌و توی سایت هم‌تاپیکام هست از همون اولش

ولی چیزی که متوجه نمیشم اینه که چرا باورش برات سخته که یک‌نفر میتونه همه بخشهای زندگی رو داشته باشه ...

دوست پسر به چه درد میخوره وقتی لذتش را برد عین اشغال پرتت میکنه یه طرف و میره 

بله ازدواج مسئولیت داره ولی کلی حق هم پیدا میکنی. البته تو چون خودت را حقیر میبینی حدت همونه بری زیر پسرای کوچه خیابون

نه اینکه مثل یه خانم بیان با جشن و پایکوبی ببرنت تازه کلی هم خرجت کنن و طلا به پات بریزن

لایه های برنامه نویسی را نمی دونی چون وبسایت میزنی؟؟؟😂🤣🤣🤣🤣🤣ببین به تور بدکسی خوردیمن ۱۰سال پیش ...

و صد البته که با توجه به دیر جواب دادنتون انگار خودتون‌رفتین‌یچیزی سرچ کردین برای خودتون

دوست پسر به چه درد میخوره وقتی لذتش را برد عین اشغال پرتت میکنه یه طرف و میره بله ازدواج مسئولیت دار ...

باشه ولی من کسیم که اونارو عین اشغال پرت میکنه بیرون😁

ولی چی بگم شماهم‌نظر خودتو داری

ولی توروخدا برا خودت نگه دار پاتو از ایران بذاری بگی بچه ۱۵ ساله باید شوهر کنه دیپورتت میکنن

باشه ولی من کسیم که اونارو عین اشغال پرت میکنه بیرون😁ولی چی بگم شماهم‌نظر خودتو داریولی توروخدا برا ...

اهان پس پسرای مردم را تلکه میکنی

باشه به کاسبیت برس

دوست پسر به چه درد میخوره وقتی لذتش را برد عین اشغال پرتت میکنه یه طرف و میره بله ازدواج مسئولیت دار ...

ولی واقعا خیلی بامزه ای کم‌اوردی شروع کردی فحاشی کردن

واقعا چرا اصرار داری بچه های ۱۵ ساله شوهر کنن

اصلا به تو چه ربطی داره😁مگه اینکه خودت مرد باشی و بچه دوست داشته باشی که این بده

متاسفانه باید برات نی نی یار تگ کنم ۹ امین تعلیقیت هم از من بپذیر

@niniyar    

این خانوم توی یک تاپیک مربوط به کودک همسری کلی از این مقوله دفاع کرد و چون دید من همراهیش نمیکنم شروع به توهین میکنه و الان توی تاپیک قدیمی من مزاحمت ایجاد میکنه

ولی واقعا خیلی بامزه ای کم‌اوردی شروع کردی فحاشی کردنواقعا چرا اصرار داری بچه های ۱۵ ساله شوهر کنناص ...

دفاع از کودک همسری نبوده. دفاع از گناه نکردن بوده

ایشون به مادر من حرف بد زد و من ج دادم

@niniyar  

اهان پس پسرای مردم را تلکه میکنیباشه به کاسبیت برس

@niniyar لطفا به ادبیات این خانوم نامحترم رسیدگی کنین که چه لقب هایی در شان‌خودشون رو به بقیه نسبت میدن سر یک نظر مخالف😅

مزاحمت توی تاپیکهای قبلی هم ایجاد کردن برام