2777
2789
عنوان

لطفاااا بیایین کمکم کنین لطفاااااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست

حالا تا الان ما همیشه بیرون میرفتیم زیاد دعوتی نبودیم من قبلا این کارو کرده بودم ک بچه هارو دعوت کنم ولی قبل این بود ک الناز بیاد تو اکیپ از وقتی الناز اومده اصن پیش نیومده و کلا کلاسامو زیاده و دردسرای دیگه نشده تدارک برا مهمونی کنم مثلا

و اصن ارتباطی ندارم با شخص الناز اخه کلا با زور میاد تو جمع ها اکثرا مشخصه یجورایی با اینکه میخواد معلوم نباشه

الناز هم تو این همهههههه مدت هیچوقت حرف دعوا نزده بود

تا اینکه امروز اومده گفته بیاین خونه من چند روز دیگه شام دعوت😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دقیقا بعد اینکه ملیسا دعوتشون کرده بود اومده دعوت کرده مارو خونش

و این قضیه زمانبدنی دعوت کردنمون همه چی خیلی عجیبه و یجور بوی پیچوندن میاد

من نمیدونم پشت پرده چخبره 

ایا الناز قبلا ملیسا و سارا و اینا دعوت کرده بوده خونش ک ملیسا هم دعوتش کرده و تو روی من گفته اونارو دعوت کردم

بخاطر همین ک گندش اومده بالا دارن جمعش میکنن مارو دعوت کرده خونشون الان؟!

یا ملیسا خواسته اکیپو جدا کنه ولی اخه ملیسا و سارا چه ربطی بهم دارن؟!

ملیسا ادمیه ک اگه دعوت کنه همیجوری همرو دعوت میکنه طبق شناختم نمیاد جدا کنه و اگر بکنه نمیاد تو روی من بگه

میدونین من نمیدونم چخبره و اون دوست حرومزاده نامزدمم نمیگه چیو پنهون میکنن

ولی من فقط میخوام اینو بدونم الان من دعوتو برم نرم چیکار کنیم ما 

موندیم اصن 

اعصابم خیلی خورده ازشون

بچه ها خسته شدم از بازی خوردن از پیچوندن از این چیزااااا نمیخوام دیگه وارد بازی کسی بشم

الان میخوام بدونم اگه یک درصد دارن ماستمالی میکنن با دعوت ما نرم خب

از طرفیم حس میکنم باز پسره ب الناز فشار اورده غیر مستقیم ک مارو دعوت کرده

ببینیند این این پسره علاوه بر چیرایی ک ازش گفتم 

بشدت چسبیده ب نامزد من و خیلی خیلی براش مهمه نامزدم تو جمع باشه و کلا ما توجمعشون بریم و باشیم و اینا چون غیر این بهش خوش نمیگذره در حدی این قضیه براش مهمه ک الناز نیاد هم بیرون ما بخواییم بریم تنهایی بدون الناز میاد

در کل خیلی قضیه اونم طولانیه خیلی خیلی مسئله های پیچیده ای هستن من سعی کردم خیلی چیزارو نگم و حذف کنم ک ب اخر کار برسم

حالا بنظرتون من باید برم اون دعوتو یا ن

ملیسا هم هست تو دعوت 

حالا اگه رفتم باید دعوتشون کنم منم؟ چون من احساس میکنم از روی تجباره انگار و حس بدی دارم 

اگه دعوت کنم ک ملیسارو نباید کنم درسته 

و از طرفیم اصن موندم برم یا بگم نمیام