2777
2789
عنوان

یه روش برای تلخی خورشت قیمه

553 بازدید | 7 پست

آقا نخندید ولی من دیروز ظهر قیمه گذاشتم آخره شب اومدم بچشم دیدم تلخ شده زدم  دیدم گفتند شکر بزن و نوشابه ولی من ترسيدم.

تویه حرکت انتحاری گفتم بزار کلا ابشو عوض کنم یدونه آبکش برداشتم تمام محتويات خورشت ریختم روش آب گرفتم خیلی خیلی شستم.بعد اومدم دوباره رب سرخ کردم و بار گذاشتم تلخیش ۹۵درصد رفت... اونم یه نمورم طبیعی بود بقیع می‌گفتند نه فک میکنی تلخی دیگه نداره.


بدردت خورد یه صلوات برای حل مشکلاتم‌میفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا مزه و ویتامین خورشت رفت که بنظرم بجاش لیمو رو چندساعت بزار خیس بخوره و ۲۰ دقیقه اخر اصافه ...

گذاشته بودم ..

کلا واسه کسی که‌مهمون داره که حیف بریزه دور اینو بکار ببره بلکه بدادش برشه

خب همه اب گوشت و مزه اش به فنا میره که اینطوری .....من ی بار شکر رو امتهان کردم واقعا تلخی رو میگیره ...

من ترسيدم آخه نظرات گفته بودن شور شیرین میشه.اره میدونم خودمم فک کردم بهش منتها برا کسی که مهمونی زیاد گرفته که حیفه ریسک کنه شکر بزنه یا بریزه دور من برا اونا گفتم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز