2821
2789
منم این فکرو میکردم کم کم شروع شد شکام جامعه خراب شده شوهرت نخواد زن پیلش میکنه مواظب باش 

مخالف این حرفتم عزیزم گاهی مردا مریضن میرن دنبال زنا

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا خريدى؟ عزيزم ول كن اين افكارو..😪😓😭😭

اره بخدا داشتم خون گریه میکردم دلم برا بچه هام میسوزه ولی افکارم خراب شده شک دارم ب همه چی

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
بدیش اینه ببینی دوست دختر شوهرت راننده سرویس بچته داغونم رفتم سم خریدم بخورم 

واااای میدونم چی میگی منم خیلی خیانت دیدم الانم میدونم توی دنیای مجازی بهم خیانت میکنه.ولی حیف خودت نیس واسه مرد بی ارزش اینکارو بکنی یکسال نشده یادش میره

زندگی کمی مهربان باش😫
من که خداروشکر به شوهرم بیشتر از چشام اعتماد دارم اصلا به زنای دیگه نگاه نمیکنه عاشقشم

وقتى يكى همچين تايپيكى ميزنه كه بهش خيانت شده حال روز بدى داره شرايط روحى بدى داره اونوقت مياى قربون صدقه شوهرت ميرى كه خيانت نميكنه

روحيه استارتر طفلى رو بدتر خراب ميكنيد

یاسی بودک گفت شوهرم اومده خونه بابام زدم میخوام طلاق بگیرم بعدازچن روزجواب ازمایشش روگذاشت ک بارداره ...

چطوری متوجه شدن

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
😂😂😂😂😂😂😂ن نیم ساعت پاشدم خونرو تمیز کردم ظرفارو شستم بعد دوباره نشستم

بیا تاپیک جدیدم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
چرا باید بسوزی و بسازی؟؟؟ میدونی بچه هات چقدر ضربه میخورن درسته انسان جایزالخطاس ولی ۱بار نه چندین ...

تاحالا تا پا طلاقم رفتم اما نشد نمیدونم چرا نتونستم 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم