2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که خداروشکر به شوهرم بیشتر از چشام اعتماد دارم اصلا به زنای دیگه نگاه نمیکنه عاشقشم

منم این فکرو میکردم کم کم شروع شد شکام جامعه خراب شده شوهرت نخواد زن پیلش میکنه مواظب باش 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
ینی جدا میشدم من یه بچه دیگه دارم بخاطر اون حامله شدم من ک باید بسوزمو بسازم حداقل سرم با بچه هام گر ...

چرا باید بسوزی و بسازی؟؟؟

میدونی بچه هات چقدر ضربه میخورن

درسته انسان جایزالخطاس ولی ۱بار نه چندین بار

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من که خداروشکر به شوهرم بیشتر از چشام اعتماد دارم اصلا به زنای دیگه نگاه نمیکنه عاشقشم

حالا باید اینجا  مطرح کنی 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

عزیزم از قدیم گفتن یکی رو سر شوهرت قسم نخور یکی رو سر بچه هات تمام کسایی که خیانت دیدن مثل چشماشون به طرف اعتماد داشتن

شبنم 71 جریان یاسی چیه؟؟؟؟

یاسی بودک گفت شوهرم اومده خونه بابام زدم میخوام طلاق بگیرم بعدازچن روزجواب ازمایشش روگذاشت ک بارداره بعدبچه هافهمیدن دروغ میگه ازمایش واسه خرم اباده وحرفاشم دروغ بود

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی