2777
2789
یعنی تو دوران دیگه سخت نیست؟

چرا ولی تو بارداری ادم روحیش ضعیفه سخت تره من از این خیانتا تو زندگیم زیاد دیدم اما خیلی الان ناراحتم 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

چرا من یاد یاسی جون افتادم 😪😪😕😕

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از قبل خیانت دیده بودی کاش باردار نمیشدی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
چرا ولی تو بارداری ادم روحیش ضعیفه سخت تره من از این خیانتا تو زندگیم زیاد دیدم اما خیلی الان ناراحت ...

زیاد دیدی بچه دار شدی؟؟؟😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
چرا ولی تو بارداری ادم روحیش ضعیفه سخت تره من از این خیانتا تو زندگیم زیاد دیدم اما خیلی الان ناراحت ...

مردا خیلی بیشعورن زنشون در حقشون خیانت کنه دنیا رو به آتیش میکشن اونوقت خودشون همه کاره هستن

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
زیاد دیدی بچه دار شدی؟؟؟😐

ینی جدا میشدم من یه بچه دیگه دارم بخاطر اون حامله شدم من ک باید بسوزمو بسازم حداقل سرم با بچه هام گرم میشه

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

بچه ها امروز شوهرم گفت من رفتم  سرکار ولی من رفتم خیابون دیدمش بعد سوار م کرد گفتم مگه نرفتی مغازه گفت نه رفتم جایی کار داشتم  رفتم پیش دوستم من خیلی ناراحت شدم  بنظرتون چی بهش بگم اخه دروغ بهم گفت میرم مغازه

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
اره بخدامنم اون کاربرک آزمایشش روگذاشتومیگی

آره عزیزم همون 😐😐

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊