یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
هیچی اصلا انتظار چیزی هم نداشتم اصلا نمیدونستمباسد چیزی بدن اصلا نمیخواستم چیزی بدن اصلا نمیخوام از این رسومات غلط پیروی کنم 😂😂😂عصبانی شدم چرا ! شما هم انتظار نداشته باش رسم غلط غلطهههه بخدا
لباس مانتو شلوار شومیز برای زیر مانتو کیف کفش شال با شومیز و شلوار مهمونی ادکلن خرید ها باهم رفتیم انجام دادیم طلا یدونه دست بند گرفتم یدونه سفره هفت سین کوچولو آورده بودن با دلار باکس گل درست کرده بودن 5 تومن با برنج و روغن و گوشت البته ما خودمون این رسم مواد غذایی نداریم ولی خانواده نامزدم ترک هستن دارن