2777
2789

ببینید نرین روانپزشک تراپیست یا مشاوره چون اینه پولکی و علم ندارن من تو خانواده ام کسی می گفتن اختلال دو قطبی داره و روزی شیش تا قرص می خورد و هروز هم حالش بدتر وآخر یکی از آنها با کتباهای ابوعلی سینا درمانش کرد نرین و اصلا از گوگل و اینستا سایت های مجازی یوتیوب علم نخونی علم یعنی ابو علی سینا یک مطلب  گزاشتم  یک عده عقده ایی گزارش زدن حواستون باشع مرسی نظر بدین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خانما میخوان زایمان کنن قابله میزائونتشون که بخوان با طب قدیم اختلال شخصیت رو درمان کنن

نگاه طب قدیم نگو خوب بالاترین پژوهش گر روی انسان و حیوان و طب و ما معتقدیم همه چیز دان ابو علی سینا بود خوب وتا دنیا بخوا همون تا آخرین لحظه هر مسله علمی بخوای آورده یک مسله علمی خوب زدم یک عده عقده ایی گزارش زدن واقعا 

چ ربطی داره خدایی والا پس سرماهم خوردی دکتر نرو علمشو ندارن پول میگیرن پولکین😐

نه برن ولی روانپزشک و تراپیست و روانشناس و دکترای های دیگه یا بعنوان مسله علمی در اینستا یا گوگل یا یوتیوب به هیچ عنوان نخونین چرا انقدر جوون مرگیه