روشنا۹۶ مدیر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 6165 عنوان چراخدا بین بنده هاش تبعیض قائل شده | مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 105 پست واقعا آدم دلش میگیره بعضی ها اینقدرپولدارو بی دغدغه هستن توی پنت هاوس وماشین های آنچنانی😒بعضی هام واسه یه لقمه نون لنگنیا مردم سوییس رو ببینین چه محیطی چه طبیعتی چقد زیبایی ماتوایران توقفس های کوچیک و گردوخاک وریزگردو الانم غم بی آبی😟😟😟 یاعلی 1396/10/27 | 19:56 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esraa عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 5790 هر بلایی سرمون بیاد تقصیر از خود ماست🤕🤕🤕🤕🤕🤕حال ندارمبیشتر توضیح بمبیشتر فکر کنید ربنا افرغ علینا صبرا
آواتار74 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2499 همش تقصير امريكاس😂 عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
sargoll24390 عضویت: 1391/08/11 تعداد پست: 19991 هیچ قومی تغییر نکرد مگر به همت مردمانشمگه اروپا دوران سیاه نداشتهتغییر از خود آدم شروع میشه کتاب "چرا عقب مانده ایم" رو بخونید زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
روشنا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 6165 عزیزم شما از حکمت دنیا چی میدونی ؟ شما میدونی.؟؟حکمت وامتحان وتقدیر فقط واسه ماس؟؟اونا نه میدونن دعاچیه نه ادعا دارن تمام نعمتهای دنیارو هم دارن یاعلی
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 منم واقعا علت این همه تفاوت و تبعیض قائل شدن بین بنده ها رو نمیدونم😒😒 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 من که عقلم با حکمت خدا جور در نمیاد به معتاد و کارتن خواب بدبخت بچه میده که بره بندازه تو خیابون به ما نمیده از اول بچگی هم همش داشته امتحان میکرده منو داغ دلم و تازه کردی😭 هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
گیلاس_آبی1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 9808 عزیزم شما از حکمت دنیا چی میدونی ؟ بسه تورو خدا همش شعار همش حکمت خدا قسمت خدا والا ما تو فقر بدبختی زندگی میکنیم تو همین حالم میمیرم پولدارا ام تو خوشی هاشون غرق میشن تو همون حالت خوشحالیشون عمرشون تموم میشه تا کی با حرفای شعارطور خودمونو گول بزنیم 😞 🌸💕
ریحانه2 عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 4029 اره والا. منم دلم گرفته از بی پولی. آخرش م، آرزو ها به دلم می مونه.
کیالک عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 2173 اگه فهمیدی به منم بگو😐نمیخواد سوییس رو بگی همین ایران اینقد پولدار و بی غم هست که جای دیگه رو مثال نزنیم. ولی بازم من واقعا خداروشکر میکنم . لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
zahra777khanomi عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8613 تازه میدونی کیفش کجاس اونایکه تو رفاهن مثه اروپا برن بهشت ما جهنم😕 😊😊😊دقیقا چون ما دینمون اسلامه هر کاری ک کنیم کلی گناه مینویسن اروپاییا ک دینشون اینجوری نیس. پس کلا ول معطلیم
پرند۶۹ عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 375 خودمم دلگیرم...فقط میدونم خدا گفته این دنیا بهشت وجهنم شما نیست محل گذره وسختی...وپس از هرسختی اسانی است!!