2777
2789

بعضی دخترارو میبینم واقعا غبطه میخورم از این همه با برنامه بودنشون.. یه دختری رو میشناسم متولد ۸۱ هس کارشناسی ارشد  حقوق خصوصی دانشگاه تهران قبول شده هم زمان با دانشگاه رفتنش هم امسال آزمون وکالت قبول شده واقعا حقش بوده یه شب و روزایی رو پشت سر گذاشته که کمتر کسی درک میکنه حتی خود من .. 

بحثم اینه منم متولد ۸۱ ولی فقط کارشناسی حقوق دارم و اینکه آزمون وکالت ۴۰۳ رو قبول نشدم همش گفتم بار اوله فلان اینقدر تنبل بازی درآوردم درس نخوندم قبول نشدم الانم اینقدر بی انگیزه و ناامید و خسته ام روحیمو باختم با اینکه میدونم درس نخوندم آزمون رو قبول نشدم ولی هنوز براش گریه میکنم آخه چرا مثل آدم نمیشینم درس بخونم دوباره دارم اشتباه میکنم .. 😭  بچها بیاید باهام صحبت کنین من چیکار کنم جدی درس بخونم اینقدر تنبل نباشم ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا اینقدر به چیزای قشنگ فکر میکنم ولی نمیدونم چرا اینقدر تنبلیم غلبه میکنه .. از خودم متنفرم که وض ...

من کنکوریم خیلیا ارزوشونه رشته ای که خوندی رو بخونن حالا که این موقعیت رو داری حتما سفت بچسبش بخون ایشالا امسال قبولی. واقعا حیفه نخونی

من کنکوریم خیلیا ارزوشونه رشته ای که خوندی رو بخونن حالا که این موقعیت رو داری حتما سفت بچسبش بخون ا ...

مرسی مهربونم تمام سعیمو میکنم 💕 

ان شاالله کنکورتو عالی بدی و همون چیزی رو که میخوای قبول بشی چقدر بعضی آدما قلبشون مهربونه با اینکه خودت کنکوری هستی و نیاز به روحیه و انرژی و انگیزه داری ولی اینطوری بهم روحیه دادی ممنونم ازت 🥺💗🫂💐 

سلام دخترای قشنگ

با اجازه استارتر کانال روبیکا

آموزش#میکاپ#شنیون#انواع#مدل#مو برای جلوی سر 

زیر شال#طراحی و دیزاین ناخن💅😍

#‍میکاپ چشم#آموزش خط چشم کشیدن برای هرنوع چشمی درش آهویی گربه ای*آموزش ها بروز میشن و کاملا رایگان در اختیارتون هست منتظر نگاه قشنگتون هست

درضمن اونایی ک جای جوش یا لک داری آموز ماسک های خونگی هم گذاشتم ک خیلی کاربردی هست♡اثر گذاری مشهودی داره😍لینک کانال روبیکا👇👇👇👇👇👇

@nas22022

سلام دخترای قشنگ

با اجازه استارتر کانال روبیکا

آموزش#میکاپ#شنیون#انواع#مدل#مو برای جلوی سر 

زیر شال#طراحی و دیزاین ناخن💅😍

#‍میکاپ چشم#آموزش خط چشم کشیدن برای هرنوع چشمی درش آهویی گربه ای*آموزش ها بروز میشن و کاملا رایگان در اختیارتون هست منتظر نگاه قشنگتون هست

درضمن اونایی ک جای جوش یا لک داری آموز ماسک های خونگی هم گذاشتم ک خیلی کاربردی هست♡اثر گذاری مشهودی داره😍لینک کانال روبیکا👇👇👇👇

@nas22022