2777
2789
حس میکنی دوستت داره؟ اگه اعتقاد داری بگو یه ادم ک استخاره هاش درسته واست استخاره بگیره

حس میکنم داره ولی غرورم داره‌ هرسری چیزی بین ما پیش اومده در صورتی ک اون مقصر صد در صدی بوده من پا میش گذاشتم برای اشتی

بدم ب کی کسیو تو نی نی سایت سراغ نداری

دلتنگ ؛)🖤

یک سالی هست با کسی رابطه دارم ولی از حسش مطمئن نیستم

الان از چه نظر میخوای از غرورت بگذری ؟

یه سال زمان کمی نیست بهتره سریع تکلیف خودتو روشن کنی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان از چه نظر میخوای از غرورت بگذری ؟یه سال زمان کمی نیست بهتره سریع تکلیف خودتو روشن کنی

چن وقته ی بحثی بین ما بوده و اون مقصر بود ولی اصلا پا پیش نزاشته برای حرف زدن الان یک هفته ای میشه 

بنظرت پیام بدم بهش.؟

دلتنگ ؛)🖤

چن وقته ی بحثی بین ما بوده و اون مقصر بود ولی اصلا پا پیش نزاشته برای حرف زدن الان یک هفته ای میشه ب ...

اگه مقصر بوده نه باید طبیعتا اون بیاد جلو اللخصوص که الان شما الان اول کارین 

بعدش قراره چی بشه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
حتی اگه بگذری از عشق.؟

ازه مهم نیست عشق 

عشق چیه 

عشقی وجود نداره نیست همش هورمونه اینو فاکتور بگیریم همش وابستگیه و منشا دوست داشتنه ک کنار طرف حالا آدم احساس آرامش میکنه 

ک  من حسی ب این چیزای مزخرف ندارم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ