2777
2789

سلام.

می‌خوام ب یه نفر پیشنهاد بدم برای امر خیر  . ولی نمیتونم پیداش کنم لعنتی خیلی ب ندرت میبینمش و رو‌ در رو میشم ‌‌ 

نمی‌دونم دوباره  کی میتونم پیداش کنم و کجا 🥺. شانسی اکه ببینمش  بعضی وقتا  اونم اگه موقعیت بشه ک صحبت کنم 🥺 

الان ک اخر سال هست میترسم دیگه  نبینمش .

دیروز هر چی منتظر شدم نیامد .

فقط شماره پلاک از ماشین  دارم 🤦

بنظرتون نمیشه از روی شماره پلاک ماشین  کاری بکنم ؟😐  مثلا آدرسی  ، چیزی  نمیشه در آورد ؟ 🤦

چیکار کنم ؟🥺 آدرسشو می‌خوام ؟ 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال شو نمیخواد معرفی کنی .

چرا بی خیال ,, خب دوسش دارم، 🥺

چی رو معرفی نکنمم ؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اگه تو راه نمایی رانندگی آشنا داشته باشی خیلی راحتهحالا چی میخوای به اون اشناهه بگی ؟

توی راهنمایی رانندگی ندارم کسی . 

ولی تو  انتظامی و‌ یگان چندتا دوست دارم ک شاید با همکاران رانندگی هم در ارتباط باشن .‌‌‌‌‌‌‌اره آفرین حالا چی بهش بگم ؟ 😂 نمی‌خوام بفهمه برا امر خیره و فلان 🤦

اگه اشنا پلیس داری اره😁

انتظامی دارم میشه ؟؟ حالا چی بهش بگم‌باز سین جین میکنه برا چی میخوای چی بگم ؟😂🤦

اره میشهبگو تصادف کردیم زده رفته 😁😁😂

گفتم بهش ب یکی از دوستام گفتم توی انتظامیه . گفت آره میتونم ‌‌در بیارم ..بعد گفت واسه چی . گفتم یکی از دوستام تصادف کرده یارو در رفته و اینا .  شماره پلاکشو دارم . آدرسشو میخواد .یکم فکر کرد بعد 

گفت بره دفاترقضایی اونجا اظهاراتش رو بنویسه و شکایات کنه و امار خونه ک هیچی تمام اجدادشو  توی سیستم در میارن 😐🤦 

منم هر چی خواستم بپیچونم گفتم بابا یه آدرس فقط میخواد 

گفت ن  بره درخونش باز دعوا میشه و خوب نیست ‌‌و  اینا 😐🤦 منم مجبور شدم  بگم آره پس بهش بگم بره دفتر قضایی  در خونش خوب نیست بره 😐

اعصابم  خراب شد کاش یه چی دیگه میگفتم بهش.

چی بگم بنظرت 😂 

گفتم بهش ب یکی از دوستام گفتم توی انتظامیه . گفت آره میتونم ‌‌در بیارم ..بعد گفت واسه چی . گفتم یکی ...

وا چرا اون خانوم بیچاره رو بده میکنی😐

رو راست بگو واسه چی میخوای 

تموم شه بره

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
وا چرا اون خانوم بیچاره رو بده میکنی😐رو راست بگو واسه چی میخوای تموم شه بره

ن منظورمو متوجه نشدید . این فقط یه بهونه بود ک آدرسشو بهم بدن .😂 چون نمی‌خوام دوستام بدونن امر خیر رو ک مال من هست  

وگرنه چ اشکال داره  .  

اونو ک دوسش دارم چرا بخوام بدش کنم .

فقط بهش دسترسی ندارم و مشخص نیست باز کی بتونم ببینمش و سر راهم قرار بگیره . 

فقط شماره پلاک دارم . 

الان اگه یه نفر آشنا داشته باشه از رو شماره پلاک ادرس خونه شو فقط بهم بده من ابجیمو بفرستم  بره. 

ببخشید ولی درخواست دوستی واسه چی!؟

دوستی،،، آشنایی نداری توی این موارد ک گفتم؟  . بهش مژدگانی هم میدم 

ن منظورمو متوجه نشدید . این فقط یه بهونه بود ک آدرسشو بهم بدن .😂 چون نمی‌خوام دوستام بدونن امر خیر ...

برادران پلیس جدی نشن خودشون بخوان وارد عمل بشن؟😂

به خاطر همین گفتم 

اگه انقد اعتماد دارن بهتون که آدرس منزل خانوم بدن راهکار بدی نیس در مجموع

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید😇

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)