2777
2789
عنوان

بارداری با وجود بقایا

385 بازدید | 11 پست

خانمهای عزیز لطفاً قبل از قضاوت متن رو بخونید من ماه پیش سقط داشتم که بارداری پوچ بود جنین اینا نداشت و قبل موعودم فهمیدم و دو روز بعد دوباره بتا دادم اومده بود پایین و دیگه مثل زمان عادی پریود شدم بعدش رفتم سونو گفت بقایا داری ۳ سی سی که دکتر گفت تو پریود بعدی دفع میشه الان سی روز از پری قبلم گذشته و هنوز پریود نشدم امروز ظهر تست زدم یک خط کمرنگ افتاد حدودا ده دقیقه بعد دیدم سوالم اینه که با وجود بقایا امکان بارداری هست و اینکه اگه بقایا باشه مثبت میشه یا نه و در رابطه جلوگیری داشتم بجز یک بار که اونم زود خودمو شستم لطفاً اگه میتونید کمکم کنید 

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا بده

یعنی امکان داره😔 حقیقتا بچه دوست دارم ولی الان نه چون بدنم ضعیفه و دوتا سقط با فاصله دو ماه داشتم بدون اینکه بدونم علتش چیه 😔 

نمی‌دونم چون تجربه ای ندارم عزیزم ولی سعی کن از یک پزشک کمک بگیری و حتما سونو بدی

ممنونم عزیزم دعا کن برام هرچی خیره بشه تحمل تجربه تلخ دیگرو ندارم

ممنونم عزیزم دعا کن برام هرچی خیره بشه تحمل تجربه تلخ دیگرو ندارم

چشم عزیزم ولی امکان بارداری هست انشالله که به حق همین ماه عزیز شماهم نی نی دار بشی 🫀💐 خودمم باردارم و این دعارو براتون کردم انشالله خاطره شیرینی بشه برات

چشم عزیزم ولی امکان بارداری هست انشالله که به حق همین ماه عزیز شماهم نی نی دار بشی 🫀💐 خودمم باردار ...

ممنونم مهربون خدا نی نی تو برات نگه داره انشاالله 

من سه تا سقط داشتم دو تاش فاصلش دو ماه بود اولی و اخری پوچ بود دومی قلب داشت ولی رشدش متوقف شده بود این ماه هم قرار بود اولین پریود بعد سقطم باشه که فعلا مشخص نیست چی میشه دارو هم استفاده میکنم متیل ارگونوین و داکسی سایکلین بخاطر بقایا الان موندم اونارو قطع کنم یا ادامه بدم😭

ممنونم مهربون خدا نی نی تو برات نگه داره انشاالله من سه تا سقط داشتم دو تاش فاصلش دو ماه بود اولی و ...

ممنون مهربونم .اگه احساس بارداری داری بهتره که قطع کنی هر دارویی ک مصرف می کنی ممکنه به ضرر خودت و بچه باشه . سعی کن حتما فردا دکتر بری تاقبل تعطیلات اورژانسی برات انجام میدند اگه براشون توضیح بدی و اینکه حتما ورزش منظم داشته باش و بدنت رو تقویت کن چون منم بارداری پوچ داشتم بخاطر کم خونی و ضعیف بودن خودم این مشکلات پیش میومد

ممنون مهربونم .اگه احساس بارداری داری بهتره که قطع کنی هر دارویی ک مصرف می کنی ممکنه به ضرر خودت و ب ...

ممنون ازت که وقت گذاشتی و جواب دادی واقعا دلم گرفته بود بخاطر این موضوع اره فردا حتما دوباره تست میزنم و اگه مثبت شد حتما میرم دگتر

ممنون ازت که وقت گذاشتی و جواب دادی واقعا دلم گرفته بود بخاطر این موضوع اره فردا حتما دوباره تست میز ...

عزیزه دلی اصلا نگران نباش توکلت به خدای مهربون باشه هروقت دوسداشتی بهم پیام بده عزیزم خوشحال میشم💐🙏