2777
2789
عنوان

یه شوهر نچسب و گنداخلاق دارم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 158 پست
برید مشاوهر یا بسپار یکی راهنماییش کنه

خاک تو سرش مشاور قبول نداره 

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم سابق منم بی همه چیز به مرده و زندم توهین میکرد البته منم ساکت نمیشستم یکی میگفت صدتا میگفتم ولی اینقد حال بهم زن یود ها جوابشم میدادم دلم اروم نمیشد چند بار اخر ک دعوامون شد با دسته جارو برقی زدم ترکوندمش یبارم یا پارچ پر آب زدم تو سرش خون اومد این سر سوزن زجرهایی بود ک بهم داده بود 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

باهات هم دردمفقط سکوت و‌صبوری و دیگر هیچ من که واگذارش کردم‌به خدا همش میگم خدایا من جوابشو نمیدم‌ ت ...

وای چطوری میتونی من عصبی میشم دعوامون میوفته سیلی میخورم ازش ولی هیچوقت به جایی نرسیدم که بگم خدا جواب کارهاشو بده خیلی دوستش دارم اصن دلم نمیاد

دیر چی،میشه!!!!!! همچین آدمی چ بچه ای تربیت میکنه اخه

چی بگم اطرافیان همش میگن 

از یه طرفم دلم براش میسوزه 

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
قهر کنمم نمیاد که معذرت خواهی کنع یا کارش و توضیح بده از دلم در بیاره یعنی من یه هفته هم ناراحت باشم ...

عین شوهر من

امروز توی خیابون یه دختر بچه دیدم 🥲کلی اشک ریختم که بخاطر یه آدم عوضی سهم مادر بودن رو از خودم گرفت ...

چند سالته

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)