الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا و ابدا جیغ نزن فقط تکنیک تنفس خیلی مهمه من یه بارم صدام در نیومد فقط زور آخر بلند گفتم یا علیییییییییییییی و بچه دنیا اومد اصلا به سختیش و به حرف بقیه که می ترسوننت توجه نکن بسپار به خدا چنان برات راحت میکنه انگار ن انگار من دقیقا ده دقیقه بعد زایمان راحت راه رفتم راحت نشستم بدون هیچ مشکلی حتی برای رفتن پیش دکتر دو طبقه پله رو بالا رفتم اونطور که وحشت ب جونت میندازند نیست زایمان طبیعی جزعی از فرایند بقا و تولید مثل و سیستم بدن ما خانوما هست چیزی که خدا خلق کرده چیزی که باید باشه همین طبیعی هست فقط یه عده فکر میکنن اگ سزارین کنن راحت تر هستند و اونایی ک سزارین کردند کلی در مورد طبیعی بد میگند اما مگه مشه چیزی که خدا قرار داده بد باشه ؟ اصلا وحشتناک نیست شاید ب نین ساعت زایمان کنی و بسیار راحت باشه برات