2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

152 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر باشه

من هفته ی ۳۲ بارداریمم و میخوام تجربه اتون رو با جزئیات از زایمان طبیعیتون بهم بگین 🌹 ممنون میشم از وقتی که میذارین♥️

فقط حینه زایمان نفس عمیق بکش 

بعدش که بهیه خوردی خیلی رعایت کن که عفونت نکنی 

ایشالا نی‌نی ت سالم و سلامت بیاد بغلت😍😍💕💕

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی

ورزش مناسب بارداری و توپ

کنترل وزن و پرهیز از پرخوری

و هفته آخر بالا پایین رفتن از پله

این موارد در زایمان دوم من خیلی کمک کننده بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من دوتا زایمان طبیعی داشتم و خیلی راضی ام 

دلیلش هم اول توکل به خدا بعدش ورزش و پیاده روی تا روز قبل زایمانم و همکاری با ماماها بود و اصلا جیغ و داد نکردم

انشاله شما هم زایمان عالی داشته باشی❤️

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

اصلا و ابدا جیغ نزن فقط تکنیک تنفس خیلی مهمه من یه بارم صدام در نیومد فقط زور آخر بلند گفتم یا علیییییییییییییی و بچه دنیا اومد اصلا به سختیش و به حرف بقیه که می ترسوننت توجه نکن بسپار به خدا چنان برات راحت میکنه انگار ن انگار من دقیقا ده دقیقه بعد زایمان راحت راه رفتم راحت نشستم بدون هیچ مشکلی حتی برای رفتن پیش دکتر دو طبقه پله رو بالا رفتم اونطور که وحشت ب جونت میندازند نیست زایمان طبیعی جزعی از  فرایند بقا و تولید مثل و سیستم بدن ما خانوما هست چیزی که خدا خلق کرده چیزی که باید باشه همین طبیعی هست فقط یه عده فکر میکنن اگ سزارین کنن راحت تر هستند و اونایی ک سزارین کردند کلی در مورد طبیعی بد میگند اما مگه مشه چیزی که خدا قرار داده بد باشه ؟ اصلا وحشتناک نیست  شاید ب نین ساعت زایمان کنی و بسیار راحت باشه برات

پیاده رویورزش مناسب بارداری و توپکنترل وزن و پرهیز از پرخوریو هفته آخر بالا پایین رفتن از پلهاین موا ...

حتما به توصیه هات عمل میکنم گلم ممنون😍

توی زایمان دومت بخیه خوردی یا نه؟

من دوتا زایمان طبیعی داشتم و خیلی راضی ام دلیلش هم اول توکل به خدا بعدش ورزش و پیاده روی تا روز قبل ...

قربونت برم عزیزم🥰خدا بچه هاتو واست نگه داره🌹

من بیشتر میترسم بخیه بخورم راستش دوس ندارم پاره پوره م کنن اصلا🥲😁برا همین دعا میکنم و ورزش میکنم که بخیه لازم نشم حین زایمانم

اصلا و ابدا جیغ نزن فقط تکنیک تنفس خیلی مهمه من یه بارم صدام در نیومد فقط زور آخر بلند گفتم یا علییی ...

ممنون از انرژی مثبتی که بهم دادی گلم😍 خدا بچه هاتو واست حفظ کنه♥️♥️♥️

به توصیه هات عمل میکنم حتما🥰

پس بخیه نخوردی دیگه؟😊

حتما به توصیه هات عمل میکنم گلم ممنون😍توی زایمان دومت بخیه خوردی یا نه؟

سر اولی کلیییی بخیه خوردم

دومی وقتی اومد، بخیه قبلیا پاره شدن

دکتر گفت اگه این اولیت بود هیچ بخیه ای نمیخوردی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜