2777
2789

من و نامزدم (عقدیم) تو یه جا کار می کنیم ولی واحدمون جداست. من پریودام خیلی سنگینه دیروز نزفتم سرکار امروز هم با اسنپ رفتم، دیدم تو اتاقم انواع اقسام شیرینی زولبیا بامیه گل و گلدون و سررسید و شمع و … و یک کارت هدیه هست، بعنوان عیدی، من فکر کردم ب همسرمم دادن بهش گفتم مرحصی بگیر وسایلو ببریم خونه ما من کمرم درد می گنه.گفت وسایل چی،گفتم بابا عیدیهای دیروز دیگه.بعد برافروخته شد که مگه تو دیروز خونه نبودی،گفتم اره. گذشت. با همکارش ک خانوم باشه اومدن واحد ما بعد دختره میگفت چرا ب شما عیدی دادن ب ماندادن.خونتون قرمزتره؟ من ب شوهرم گفتم وا خاله زنک بازیها چیه مدیر شما حتما برنامه دیگه داره.بعد با همکارش رفتن.منم حالم خراب بود خداحافظی نگردم با کسی چون فردا هم باید بریم سرکار. سوار اسنپ شدم همکارم کمکم کرد وسایلو گذاشتیم تو ماشین.وسط راه شوهرم زنگ زد کجایی

گفتم دارم میرم خونه گفت خونه ما دیگه؟ گفتم خونه بابام 

یا رفیق من لا رفیق له

چرا همشو نگفتی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دور خوندم متدجه نشدم دور دوم شاید بشم اما حال ندارم🫠

منم منتظرم شاید تو ادامه بفهمم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

من که دقیق نفهمیدم فقط شبیه این بچه ها هستن وقتی دعواشون میشه میلن جلو پدر و مادر مقصر تراشی میکنن (من گفتم و اون نگفت و بهش گفتم و اون نگفت و اون گفت و من نرفتم و اون رفت و من موندم و ماذا فاذا....)

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

داد زد:مگه نگفتی من برسونمت؟گفتم دیدم مجل ندادی با همکارت کار داشتی تو محوطه میچرخیدی.خودم رفتم. خلاصه بحثمون شد من رسیدم خونه داداشم و زنداداشم و بابام اومدن کمکم. بعد منم چندتا قوطی و بسته دادم داداشم و زنداداشم 

مابقی رو گفتم‌مامان استفاده کنید. شوهرم اس داد من وقت نکزدم برا خونه مامان خرید کنم چندتا جعبه بزار بیام ببرم. گفتم‌کم دادم ب داداشم

گفت چرا داداشت مگه عیدی نگرفت گفتم اومد کمکم و قطع کردم تو روش

یا رفیق من لا رفیق له