خونه تکونی کردم نگاه میکنم میبینم انگار هیچ کار انجام ندادم .چندین بار میرم بازار بازبعضی چیزا لازم میشه ویادم رفته الان گیره پرده لازم دارم وچسب شیشه و...خسته شدم تا لحظه تحویل سال بدوبدو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط اشپزخونه خیلی هلاکم کرد کل خونه بهم ریخته بود برا اونجا الان جمع شده مونده شستن پرده ها زیراشو امشب اتو کنم نصب کنم توراشو دربیارم بشورم نصب کنم تمام پس فردام جارو حسابی
حالا بعد عید هوا خوب میشه کم کم انجام بده به خودت استرس نده.
فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
همه چی هم باهمدیگه نیستن مثلا پتوهارو ما دوماه پیش
شسته بودیم یا آشپزخونه در طول ماه همیشه تمیز میشه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)