2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی و یه سئوال

1351 بازدید | 81 پست

بچه ها برنامه امروز رو دیدید؟

من یه اتفاق اینجوری یه ماه پیش برام افتاد یه نفر تو سایت گفتش که وضع مالی خوبی ندارن و لباس برای بچش نمیتونه بخره ،من گفتم برات می‌فرستم ،شش هفت دست لباس بچگانه جور کردم که پست کنم براش حتی عکسش رو هم فرستادم براش،اما تو یه تاپیک فهمیدم که انگار اون خانم دروغ گفته و دوتا بچه نداره و سه تا داره و اینکه سن بچه هایش رو به یه کاربر دیگه یه چیز دیگه گفته بود ،خلاصه من شک کردم که نکنه کلاهبرداری باشه،برای همین اون لباس ها رو به یه نیازمند دیگه بخشیدم،الان تو زندگی پس از زندگی ماجرای اون آقا رو دیدم که غذای نذری رو میخواست بده به یه خانم رهگذر اما دوستش رسیده بود و اونم مجبور شده بود غذا رو بده به دوستش ،و بابت همین حسابرسی شده بود 

شما بگید من چیکار کنم،کارم اشتباه بود یا نه ،حالم خیلی بده

این برنامه انکار فقط میخواد مردم عادی رو دچار وسواس ذهنی و عذاب وجدان کنه..عزیزم ب عقلت رجوع کن ..کار عاقلانه ای کردی درسته ...احساس می‌کنم اینجور برنامه ها میخوان مردم رو کنترل کنن و همیشه خود درگیری داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه ،ترسیدم

نترس نیتت خیر بوده اعمال هم با نیت سنجیده میشه و اینکه شما می خواستی به دست نیازمند برسونی که رسوندی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه ها اون خانوم حضرت رقیه بودن؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

آره از وقتی دیدم حالم بد شده

وای منم ترسیدم گفتم نکنه منم اینجوری واسم پیش اومده نمیدونم وای خدا. وای چطوری جواب بدیم اون دنیا خداااا

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من اصلا این حرفا رو قبول ندارم  

خیای تخیلیه به نظرم

در ضمن تو برای چی باید به یه ادم دروغگو لباس بدی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
آخه انگاری اون دنیا خیلی سخت میگیرند

بله میگیرن خیالت راحت .حرف اینا گوش نکن. حق ناس چیکارکنیم وای من میترسم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.