2777
2789
عنوان

لطفا دانشجو ها بیان

128 بازدید | 21 پست

همیشه میگن تو دانشگاه رل نزنین

منم دانشگاه رنک اول و یه رشته خوب درس میخونم

میخوام بدونم واقعا تا چه حد این جمله درسته؟

تاحالا تو رابطه و ایناهم نبودم و تو دانشگاهم کلا کسی سراغم نمیاد

خودمم هدفی برای رابطه ندارم فعلا

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

کاملا درسته مام رنک اولیم همه هول

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته مام رنک اولیم همه هول

خب چرا درسته؟

حالا من الان ترم دومم تازه ولی اطرافیانم خیلی میبینم تو رابطه ان یا قصد دارن برن تو رابطه و خیلی هم خوش به حالشونه

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

ببین واقعا خوب نیست چون هم انگشت نمای همه میشین

هم اگه کات کنین یا هر داستانی پیش بیاد باید چند سال تو دانشگاه همو تحمل کنین 

و کلی حاشیه از کنارش درمیاد

من تازه دوست نبودم فقط میومدن دوست شن کلی داستان داشتیم. چه برسه اونای که باهم بودن خیلی ضایع بود

لطفا لایک نفرمایید😅

اولشهترم ۳ ب بعد اصن از همه متنفر میشید

نه عزیزم گذشتیم از این چیزا همچنان دوستیم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اولشهترم ۳ ب بعد اصن از همه متنفر میشید

خب پس بعد از ترم سه اگه یکی بخواد رابطه استارت بزنه مشکلی نداره؟ یا کلا دانشگاه جاش نیست؟

خب چرا درسته؟حالا من الان ترم دومم تازه ولی اطرافیانم خیلی میبینم تو رابطه ان یا قصد دارن برن تو راب ...

هزار تا جای خوب سورنت گیر کرده رو دانشگاه

اصلا پسراش اسکلن

خب پس بعد از ترم سه اگه یکی بخواد رابطه استارت بزنه مشکلی نداره؟ یا کلا دانشگاه جاش نیست؟

جاش نیس

فعلا فقط به پیشرفتت فکر کنشاگرد اول که باشی خودشون میان سراغت

دغدغه ام این نیست کسی بیاد سراغم

سوالم اینه اگه دانشگاه جای این کارا هست؟ یا کلا باید تو دانشگاه قیدش بزنم؟

ترم س ب بعد دیگه شناخت داری 

ن اشکالی نداره 

اما اول ببین خانواده داره یا ن

اگه داشت دوست بشو و مطمعنا میاد خاستگاری

اگه گفت ن تا ترم آخر صبر کنیم برین بهش

دغدغه ام این نیست کسی بیاد سراغمسوالم اینه اگه دانشگاه جای این کارا هست؟ یا کلا باید تو دانشگاه قیدش ...

کلا بستگی ب رشته ات داره

مثلا دانشجو پزشکی تو این فاز نیستن

اما رشته های عن مثه حسابداری همشون هول و لا شی