2777
2789

خدا خودش از جنس عشقه و همه چیز رو از جنس عشق آفریده...اما حیف که آدما قدرشو نمیدونن و درست ازش استفاده نمیکنن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اره و میتونه دردناک ترین چیز دنیا هم باشع 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق قشنگترین درد دنیاست .میدونی داره زجرت میده ولی ازش دست نمیکشی 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نمیدونم چرا عشق رو با درد همراه میکنید یا همراه میدونید....عشقی که همراهش درده که عشق نیست...عذابه...

عشق واقعی همراهش دل خوشه...خوشحالیه....لذته ...آرامشه...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه از نظر من عشق بدترین چیزیه که میتونه رخ بده دقیقا موقعی که حالت خوبه 💔

اگه آدما بلد نباشنش آره 

عشق یه طرفه رو چجور باید بلد بود؟

اون که اصلا عشق نیست....یه جور مسخره بازیه....😅

اونی که یه طرفه کسی رو دوست داره باید بپذیره که همه قرار نیست دوسش داشته باشن و عاشقش باشن...با اینکار کسایی که میتونن عاشقش باشن و اونم عاشقشون باشه رو از دست میده

اون که اصلا عشق نیست....یه جور مسخره بازیه....😅اونی که یه طرفه کسی رو دوست داره باید بپذیره که همه ...

حرفاتون رو اصلا قبول ندارم 

داستان خسرو و شیرین بخونین و لیلی مجنون متوجه میشید که اصلا عشق در نرسیدن هست

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

حرفاتون رو اصلا قبول ندارم داستان خسرو و شیرین بخونین و لیلی مجنون متوجه میشید که اصلا عشق در نرسیدن ...

منظور منم از عشق عشق های یک طرفه نبود....محبت و دوست داشتن بود....به جای بی احترامی و جر و بحث و دوری که بین آدما هست...

یه وقتی دو نفر سر یه موضوعی اختلاف دارن اما چون عاشقن گاهی این کوتاه میاد گاهی اون یکی .چون هن دیگه رو دوست دارن و میخوان که خوشحال کنن همو...این رابطه قشنگه 

منظور منم از عشق عشق های یک طرفه نبود....محبت و دوست داشتن بود....به جای بی احترامی و جر و بحث و دور ...

عشق دیوانگی شیداییه 

این چیزی که شما میگین صرفا علاقست

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت