2777
2789

۲ سال پیش پشت بوم این موقع توی این هوای گرم نشسته بودم و وای دلم داشت پر می کشید و کنکور تموم شه آزاد شمممم  کتاب کنکور جلوم بود و دوست داشتم این ۳ ماه بگذره  الانم حس اون موقع میاد تو دلم یه جوری میشم عین قدیم انگار دانشگاه نرفتمممم😂

ولی الان بعد ۲ سال خب طبیعیه اون شور و شوق خوابید 

من منطقی تر شدم نسبت به آینده و هنوز در شک اینکه چطور ۲ سال گذشت و چطور ۲ سال مونده تا برم سر کار

۲ سال پیش تصور دیگ ای داشتم ک نشد اشکال نداره 

همین ک به فاصله ۲ سال ب جای کنکور کتابای رشته خودم جلومه خداروشکر و بمونه ب یادگار ک حس و حال ۲ سال دیگ رو بیام بگم ایشالله اگ عمری باشه خوبه😁

برای من از ۱۶ تا ۲۱  یعنی از زمان کرونا تا الان تو دور تند بود

شما ها هم بگید حس و حال الانتون تداعی کننده چیه 😁

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

پارسال کنکور امسال دانشجو 

پارسال درس میخوندم کل روز و هیچ کاری نکردم دم عید 

الان درس نمیخونم و باز کاری نکردم دم عید 

عییین پارسال فقط میخوابم

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواهوای آلوچه خوردن شده آلوچه و نمکککککک آخ دهنم آب افتاد 

از یه ور آلوچه و یه ور کاهوووو باسرکه و دلال 

هوا بهاری شده به قول بهروز وضعیت سفید 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

چقدر قشنگ💫

امیدوارم منم امسال به چیزی که میخوام برسم و سال دیگه جای کتابای کنکور کتابای رشته ام جلوم باشه.

مرسی بابت این تاپیک قشنگت

عید نوروز پیشاپیش مبارک همگی🌺

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

با اینکه دوسال از تموم شدن دانشگاه و سرکار رفتنم میگذره منم دم عید ذهنم تداعی گر خاطرات کنکور و درس خوندن های زیادمه

وقتی بهش فکر میکنم نا خودآگاه حس دلتنگی ی حسی که نمیدونم چجوری بیانش کنم میاد سراغم

چقدر تو بالکن درس خوندم🥺

پارسال کنکور امسال دانشجو پارسال درس میخوندم کل روز و هیچ کاری نکردم دم عید الان درس نمیخونم و باز ک ...

وایی😂😂😂 کار خوبی میکنی از تعطیلات استفاده کن حسابی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من الان حس کنکور تو رو دارم چون کنکوریم

ایشالله تابستون نتیجه میاد درگیر عشق و حال و شوق برا دانشگاه باشی💃

من الان جای دو سال پیش توام🥲

قربونت ایشالله این  تابستون بهترین تابستون عمرت میشه 

جدا از هر نتیجه ای ک میگیری ک مطمئنم عالیه

همین ک از کنکور بگذری  خودش یه پیروزی بزرگه 

من الان درگیر کارای آخر خونه تکونی هستمدیشب با عشق یه هفت سین خیلی قشنگ چیدمیاد اولین عید با همسرم ا ...

چقدر عالی😍

هواهوای آلوچه خوردن شده آلوچه و نمکککککک آخ دهنم آب افتاد از یه ور آلوچه و یه ور کاهوووو باسرکه و دل ...

اوووففف نگو منم هوس کردم 😂 بهار و تابستون ب خاطر همین چیزاش عشقه