2777
2789
عنوان

بچها دلم خیلی شکسته

170 بازدید | 17 پست

از بچگی همش شاهد دعوا و کتک کاری بودم‌‌. یه زندگیه کاملا خشک و سخت  .حالا که بزرگ شدم ۲۴ سالمه برام خیلی سخته بهم بگن مرده و زندت فرق نداره تو بدرد نخوری تورو کی ادم حساب میکنه. خیلی سخته بابات بهت بگه اخرشم خرابکار میشی کارتم همچین کاری میشه . بهم میگه تو استرس چیو داری هر موقع ما مردیم اون موقع استرس بگیر از کجا قراره بیاری بخوری... .میدونم باید تحمل کنم گوش ندم به حرفای یه ادمی که پر از اختلالای روانیه از سو ظن و بد دلیش بگیر تا این وضعیتش که اصلا هیچی براش مهم نیس . با کل فامیل و اشنا قطع ارتباطه . فقط دنبال نسخ گیریه یا چزوندن بقیه ... ولی بازم شنیدن اینا برام سنگینه. خیلی تنها و خستم حتی پول مشاورم ندارم چون اون نزاشته سر کار برم .حس میکنم با ارزوی داشتن یه زندگیه آروم میمیرم با ارزوی تجربه یه زندگی عاشقانه ..آرزوی مادرشدن. کی میاد سمت دختری که اینطوریه اگه بیادو آبرومو ببره بابام جلوشون.... نمیدونم شاید واقعا زنده و مرده من فرقی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خانواده آنرمالی داشتم عزیزم. همیشه دعوا و درگیری، آدمای عصبی و پرخاشگر، پدر زن باره و بی ادب، مادر غرغرو...

همیشه اضطراب اینو داشتم که من چطور خانواده ام رو به شوهرم معرفی کنم حتما هزارتا آبروریزی ازش درمیاد

آخرش با شوهرم که مال یه شهر دیگه بود و خدا رو شکر خیلی خیلی آقا و متینه تو محل کارم آشنا شدم و ازدواج کردم.

الان سالی سه چهار بار میرم شهرمون. اون چند روزی که هستم می سپرم که آبروداری کنن. با برادرام که کامل قطه رابطه ام. با خواهرم آبروداری می کنیم.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تنها راهش اینه که کمتر دم خور بابات شی

وقتی خونست برو تو اتاقت یا جای دیگه که تو دید راس نگاهش نباشی

سعی کن اصلاااا بهونه دستش ندی که دعوا یا بحثتون بشه 

هر چیزی هر چیززززز کوچیکی هم که میتونه ناراحت یا عصبیش کنه رو انجام نده 

تنها راه حل فعلا برات همینه 

تا اینکه انشالله بتونی مستقل بشی🥰

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

منم خانواده آنرمالی داشتم عزیزم. همیشه دعوا و درگیری، آدمای عصبی و پرخاشگر، پدر زن باره و بی ادب، ما ...

خداروشکر سرو سامان گرفتیدشما انشالله خوشبخت باشید کنار هم

خداروشکر سرو سامان گرفتیدشما انشالله خوشبخت باشید کنار هم

ممنونم عزیزم

تو هم فقط فاصله بگیر، به هر نحوی شده از اون آدما دور شو. تو نمی تونی اونا رو درست کنی یا تغییر بدی. فقط خودت رو نجات بده.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

حس شیشمی هستی خب بگو راجبم چی حس میکنی

حس خوبی میگرم تموم میشه این روزای سخت

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…