2777
2789
عنوان

کادو واسه مامان💚

93 بازدید | 16 پست

سلام عصرتون بخیر باشه پیشاپیش عیدتون مبارک💚🌸

میخوام یه هدیه واسه مامانم بگیرم چون خیلی زحمت پدرمو میکشه(پدرم ۲-۳ سالی هست که احتیاج به مراقبت پیدا کردن و همه ی کاراشونو مامانم انجام میده ما هم در حد توان کمک میکنیم اما زندگی و بچه و مشغله بیشتر از این اجازه نمیده)بودجم محدوده چی پیشنهاد میدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم داره افسرده میشه و خیلی تنها و خسته اس میخوام هرچند کم خوشحالش کنم که بدونه به فکرشم و دوسش د ...

ببرینش بیرون افسرده نشه یا مسافرتم باهم برین خوبه

‏یکی باید باشه که وقتی بقیه ترکت کردن عین تلگرام تنهات نذاره (((((: بده۶۶۶

مامانم داره افسرده میشه و خیلی تنها و خسته اس میخوام هرچند کم خوشحالش کنم که بدونه به فکرشم و دوسش د ...

میدونی گلم مادرت نیاز داره برای خودش هم وقت بگذاره بهترین راه اینه بیشتر ب پدرتون برسین و ازش مراقبت کنین تا مادرت بیشتر ب کارهایی ک علاقه داره برسه.

میتوتین پدر رو نگه دارین و مادرتون ی سفر زیارتی بفرستین مشهد 

شرایط پدرم خیلی سخته نمیتونن راه برن و مدت زیادی بیرون از خونه باشن

یکی رو بزارین از پدرتون مراقبت کنه بعد مادرتون ببرین 

مسافرتم نشد در حد رستورانی چیزی

‏یکی باید باشه که وقتی بقیه ترکت کردن عین تلگرام تنهات نذاره (((((: بده۶۶۶