2777
2789
عنوان

خاله زنکهای نی نی سایت

217 بازدید | 28 پست

واقعا از روزی که اومدم اینجا متوجه شدم اکثر آدمهایی که اینجا دیدم تفکر صدسال پیش رو دارن.

خاله زنک،

با حرفها و دغدغه های ۱ قرن پیشی!!

همش خواهر شوهرم اینو گفت، مادر شوهرم اونو گفت، مهریه ام، اسم بچم!

واقعا دغدغه هاتون همینقدر سطح پایینه؟؟؟

نه دنبال درسید، نه کار و پیشرفت، هیچی

همش از ازدواج می‌نامید 

🤢🤮

گزارش بزنید، تعلیق کنید، نکنید، به جهنم. 

واسم مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ببخشید که مزاحم غنی سازی اورانیوم یا شکاف اتم  شما شدیم 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

به چشم سرگرمی بهش نگاه کن و برای خودت درگیری ایجاد نکن

خوبی اینجا اینه میتونی واقعیت جامعه رو تا حدودی ببينی 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

به چشم سرگرمی بهش نگاه کن و برای خودت درگیری ایجاد نکنخوبی اینجا اینه میتونی واقعیت جامعه رو تا حدود ...

اتفاقا من واسه سرگرمی اومدم اینجا

ولی تاپیک ها رو ببین خداییش

حتی بارها در مورد زبان سوال پرسیدم، اصلا ۱ کامنت هم نگرفتم و تاپیکو پاک کردم.

ولی اگر بنویسی مادرشوهرم فحش داد، همممممه میان ببینن چه خبره!

حرف شما درسته، موافقم 🙏🏼

اتفاقا من واسه سرگرمی اومدم اینجاولی تاپیک ها رو ببین خداییشحتی بارها در مورد زبان سوال پرسیدم، اصلا ...

دقیقا منم مثل شما بعضی از تاپیک هام رو پاک کردم چون کسی نیومد کار واجبم داشتم 

خیلی از تاپیک های پربازدید هم فیکن چون یاد گرفتن چطوری مردم رو جذب کنن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ادما از زندگی خودشون بگن بهتره تا برای زندگی دیگران تاپیک بزنن و فضولیشون رو بکنن

اینکه شما اومدی و اینجا کامنت گذاشتی، واضحا نشون میده که جزو همون دسته افرادی هستی که مخاطبم هستن.

امیدوارم شما و بقیه افرادی که بخودشون گرفتند، رشد کنید و دغدغه هاتون از اونیکه تو تاپیک گفتم فراتر بره 🥱

اینکه شما اومدی و اینجا کامنت گذاشتی، واضحا نشون میده که جزو همون دسته افرادی هستی که مخاطبم هستن.ام ...

تاحالا منطقی به این بی منطقی ندیده بودم حداقل میتونستی یکم نزدیک به پیامم جواب بدی 🥹🤣

به هر حال برام اهمیت نداره بدرود 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

دقیقا منم مثل شما بعضی از تاپیک هام رو پاک کردم چون کسی نیومد کار واجبم داشتم خیلی از تاپیک های پربا ...

من بین امتحاناتم اومدم اینجا، چون فی*لتر نبود، که چند روز رو سرگرم باشم

واقعا تعجب کردم!!

اکثرا هم زیر ۲۵ سال دارند و اینهمه ناامید حرف میزنند

من بین امتحاناتم اومدم اینجا، چون فی*لتر نبود، که چند روز رو سرگرم باشمواقعا تعجب کردم!!اکثرا هم زیر ...

بعضی از نظرات خیلی آدمو نا امید میکنن مخصوصا راجب ازدواج