2777
2789

سلام سلام

بنظرتون اسم روی سرنوشت افراد تاثیر داره؟؟

از زهرا ها ،مریم ها ،رویا ها،نازنین ها،هانیه ها ، فاطمه ها ،زینب ها ، مهساها ، نسترن ها ، لیلا ها ، سماها ، الهام ها و ... بگیم

😍😵‍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزانه هم بگین خخخ

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خیلیییی تاثیر داره من اطرافم خیلی دیدم حتی توی چهره و زیبایی هم تاثیر داره چیزای منفی و نمیتونم بگم ممکنه کسی ناراحت بشه مثلا من هرچی سمیرا دیدم خوشگل بودن شاید توش استثنا هم باشه ولی اکثریت اینطوریه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یعنی چی‌؟ مثلا همه زهرا ها خوشبختن؟یا همه هانیه ها بدبختن؟

مثلا میگن که اسم ارتعاش داره نه که ۱۰۰ در ۱۰۰ ولی ممکنه افراد با اسم های یکسان مواردی مشترک تو زندگیاشون باشه 

مثلا میگن که اسم ارتعاش داره نه که ۱۰۰ در ۱۰۰ ولی ممکنه افراد با اسم های یکسان مواردی مشترک تو زندگی ...

اها نه مامان من اسمش زهراس خواهرنامزدمم زهراس حتی ی درصد هیچیشون شبیه هم نیست😂

لایک نکن دوستم🌱

اها نه مامان من اسمش زهراس خواهرنامزدمم زهراس حتی ی درصد هیچیشون شبیه هم نیست😂

آها😁

مثلاً میگن زینب ها خیلی تو زندگیاشون سختی میکشن🫤🫤🫤

نمیدونم ک والا اینجوری میگن دیگه