2777
2789
عنوان

مشاوره ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4381 بازدید | 83 پست
 من زیاد مشکل خاصی ندارم فقط همسرم سر کوچیک ترین موضوع حساس میشه و عصبی  وقتی ام عصبی م ...

عزیزم خیلی خوبه که همسرتون نسبت به خودشون آگاهی دارند. بله درسته یکی از روشهایی رفتار با افراد عصبی این است که مقابله به مثل نکنید اجازه دهید کمی آروم شوند بعد شما در مورد احساس خودتون و اون اتفاقی که منجر به عصبانیت شون شده صحبت کنند.

اما همسرتون می تونند به خودشون کمک کنند که پرخاشگری شون رو کنترل کنند. کلاسها و گروه درمانی های مربوط به این موضوع است. کتاب های برای کنترل خشم مطالعه کنند وشما کمک شون کنید تمرین های در این زمینه را انجام دهند تا به مرور زمان آگاهی و بینش لازم را به دست بیارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من الان در مرحله ی نهاییم یعنی تنها چیزی که مونده عقده

الان از بهمن  درگیر این قضیم

ولی ب دلیل فوت شوهر خاله ی همسری نمیتونیم عقد بکنیم

بعد ی چیز دیگه ایم که هست با خانواده ی همسری خیلی تفاوت فرهنگی داریم من قمم اونا بابل البته خود همسری قمه ها ولی خانوادش بابلین

من امسال یعنی 97 کنکور دارم

سر این قضیه انقد درگیر شدم ک اصلا نیتونم بخونم

بعد درسم هم برای خانواده ی خودم هم برای خانواده ی اون و از همه مهم تر برای خود اون خیلی مهمه

ب نظرتون من چیکار کنم؟؟

خانوادش گفتن حداقل تا 2ماهه دیگه (یعنی بعد ماه مبارک رمضان) عقد نمیتونید بکنین

چون هنوز نتونستن قضیرو ب خالش بگن تا بتونن بگن طول میکشه.

حالا ب نظرتون من اینمدت چیکار کنم؟؟

خیلی خسته شدم از این وضعم

وه چ شیرین است رنج بردن...  پافشردن...  در ره یک آرزو مردانه مردن...  واندرامید بزرگ خویش،با سرود زندگی برلب...    جان سپردن...  

سلام من۴۲ سالمه مدت ۸ ماه هست با اقایی ۶۰ ساله ازدواج موقت کردم تا هم رو بیشتر بشناسیم برای ازدواج خودم دارای امکانات مالی قابل قبول هستم و ایشون هم از نظر مالی خوب و عالی هستند در این مدت متوجه شدم خسیس هستند و چند مورد دیگه و کلا پول بیشتر حرف اول را براشون میزنه و من هم نمیتونم رشد در مراحل زندگیم داشته باشم تصمیم به جدایی از ایشون گرفتم میتونید راهنمایی کنید من را 

سلام.وقت بخیر .

من فوق لیسانس دارم خانوادم همه تحصیلاتشون در حد ابتداییه و از لحاظ مالی نسبت به منطقه ای که زندگی میکنیم در سطح عالی هستیم.تا الان هر خاستگاری اومده بابام و داداشام رد کردن.الان آقایی بواسطه فامیلمون اومده که زیر دیپلم هست و کارش آزاده درآمدش هم بین10تا15میلیونه ماهانه حالا یکم بالا پایین داره.

خونه هم نخریده چون میخواد نزدیک خانواده ززنش بخره اما پول خرید خونه داره.2تا هم ماشین داره.خانوادش هم توی روستا هستن یعنی پدر و مادرش.خودش کارش تو خیابون خودمونه.

مساله ای که تو خاستگاری مطرح کرد این بود که یکبار عقد کردن و بعد1ماه جدا شدن علت هم دهن لقی همسرشون درباره مسایل زناشویی بوده که من ازش خواستم حتما دختر خانم رو ببینم که قبول کردن منو ببرن باهاشون حرف بزنم.

خانوادم همه جوره قبولش کردن اما من نه.یکی بخاطر تحصیلات دیگری بخاطر ازدواج قبلیشون.

اینم میدونم که تحصیلات برای کسب موقعیت اجتماعی خوبه و آدمای تحصیل کرده بی شخصیت زیادی هم دور و برم دیدم.

میشه شما هم منو راهنمایی کنید.نمیخوام اشتباه کنم

سلام خسته نباشید

سوالی دارم درموردیکی ازآشنایانم خیلی تصمیم گیری براش سخته من جریان روکامل میگم شمالطفا راهنمایی کنید

یکی ازدوستانم بایک پسراشناشدپسرحتی شماره دختررونخواست وگفت که اول به خانوادت بگوواسه خواستگاری بعدشمارتوبده مدت اشنایی یک ماه وخوردی طول کشیدکه دخترببینه واقعاپسرواسه ازدواج میخوادیاسواستفاده توی این مدت چندبارمادرپسرصدافرستاده واسه دخترکه(عزیزم دخترگلم به خانوادت بگوتکلیفتون معلوم شه پسرم خیلی چشم انتظاره ومن گفتم یوقت اذیتت نکنه) تااینکه دختربه خانوادش میگه وشماره پدرومادرودخترمیده به پسره میگه اگه خواستین زنگ بزنین یکبارمادرزنگ میزنه ویک هفته ای پدرش هرروزباپدردخترتماس میگیره واخرشم میگه من فهمیدم خیلی خانواده خوبی هستیدوازلحاظ طرزتربیت دخترتون خیالم راحت شدوخیلی خوشحالم باهاتون اشناشدم دیگه جواب اخرکه کی برسیم خدمتتون واسه خواستگاری حظوری باشما

چندروزبعدش مادردخترزنگ میزنه واسه احوالپرسی به مادرپسرکه مادرپسرنفهمیده وجواب نداده زنگ میزنن به پسرکه مادرتون جواب نداده وواقعاپدردخترراضی نیست فقط واسه اینکه خوده دوستم پسره رودوس داره راضی شدن پسرهم زنگ زده به مادرش عصبانی ودادوبیدادکه چرانفهمیدی جواب ندادی مادرپسرزنگ زده به مادردخترکلی عذرخواهی میکنه ولی میگه بی زحمت همه چیوبه پسرم نگیدعصبانی میشه ویه وقت قولی میده که نمیتونه ازپسش بربیادوازرواحساسات تصمیم میگیره

بنظرتون مادرپسرکه انقداصرارداشت واسه مطرح موضوع پیش خانواده دختردلیل حرفش چی بوده؟ آیابخاطرعصبانیتش ازرفتارپسرش بوده؟ یاچیزدیگه؟ لطفاکمک کنید

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘

سلام. من و عشقم ده ماهی هست که باهمیم و تصمیممون ازدواجه، خیلی باهم اوکی هستیم و عاشق هم هستیم.تواین ده ماه هم گاهی بحث داشتیم اما به قهر نکشیده و طولانی نشده خداروشکر.از هرلحاظی دوستش دارمو قبولش دارم اون هم همینطور، ولی برای این بحث هایی ک گاهی بینمون اتفاق میفته تصمیم گرفتیم فکری کنیم و قبل ازدواج یا در دوران عقد به یک مشاور و روانشناس مراجعه کنیم تا حتی این بحث های کوچیک که گاهی اتفاق میفتن هم نباشن تورابطمون و رابطه و ازدواج خیلی موفقی داشته باشیم،شما میتونین کمکمون کنین؟

سلام 

حدود دوسال و نیم هست با پسری آشنا شدم

قرار گذاشتیم که رابطه با اطلاع خانواده ادامه پیدا کنه

ولی به دلیل اینکه سربازی نرفته و مجبور بوده که کار کنه تا وام پدرش تسویه کند این قضیه رو هی به تعویق میندازه

توی این مدتم یک بار به صورت اتفاقی دیدم به یه دختر خارجی پیام میداد کلی جزو بحث کردم 

نه تصمیمی برای جدی شدن رابطه میگیره 

نه هم میذاره من به زندگیم برسم واقعا موندم چیکار کنم😔 

سلام خسته نباشید

من یک دختر شونرده ساله هستم ک پدرم قبلاً ب مواد اعتیاد داشته و خیلی ب روحیات من آسیب زده

من حدود نه ماه است ک نامزدم کردم و ب تازگی متوجه شدم نامزدم هم قبلاً اعتیاد داشته ولی من بخاطر عشقی ک ب نامزدم دارم نمیتونم ردش کنم 

ب نظر شما این ازدواج برای من مناسب است؟

یک ماه دیگه هم قرار عقد داریم

با تشکر

I'm always hungry or tird or Both

سلام خانوما برای خرید گوشت و مرغ و محصولات پروتئینی با قیمت مناسب و کیفیت بالا از این سایت خرید آنلاین و یا حضوری داشته باشید ارسال محصولاتشم رایگانه www.darastore.net با وارد کردن کد st97 با تخفیف ویژه همراه میشید.