سلام دوستان مرضیه سلیمانی هستم کارشناس ارشد مشاوره و عضو تیم کلینیک روان شناسی نی نی سایت. خوشحالم که فرصتی پیش آمده که در این تبادل پاسخ گویی سوالات شما باشم.
شما می توانید سوالاتتان را در زمینه ازدواج در این تاپیک مطرح کنید.
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری حتما به سایتشون سر بزن
به نظر من دکتر سحر کیانی نژاد خیلی کارش حرفه ایه. رزومش خیلی قویه. بهترین در مشاوره پیش از ازدواج و ...
ممنون. من پیش خانم دکتر سحر کیانی نژاد رفتم واقعا پیشنهادتون عالی بود من که خیلی راضی بودم رابطم بهتر شده و رو خودم هنوز دارندکار می کنند تا مشکلات شخصیتیم اکی شه.
در ازدواج انتخاب درست و آگاهانه و شناختمعیارهای مهم انتخاب همسر خیلی مهم است. بنابراین انجام مشاوره ازدواج و تست های شخصیت شناسی ازدواج اهمیت زیادی دارد. من به شما سایت روانشناسی و مشاوره ای را پیشنهاد می کنم که بصورت تلفنی و حضوری می توانید از خدمات آنها استفاده کنید. برای ورود به این سایت اینجاکلیک کنید.