2777
2789
عنوان

خونه تکونی برای مادر شوهر

1146 بازدید | 88 پست

سلام خانوما

من مادرشوهرم دوتا پسر داره و دختر نداره .انتظار داره من برم خونش رو تمیز کنم.اصلا هم بامن رابطه خوبی نداره.مادربزرگ شوهرم(مادر مادرشوهرم) یه عروس داره که میشه زن دایی شوهرم که پولدار و خوشگله و هر سال میاد خونه مادربزرگ شوهرم رو که میشه مادرشوهرش تمیز میکنه.همش من رو با زن دایی شوهرم مقایسه می کنن.شما جای من بودید می‌رفتید؟

از این آدمایی هستن که دستتو تا آرنج عسل کنی گاز میگیرن.به شوهرم میگن تو انتخاب زنت اشتباه کردیم. برای برادرشوهرم چشمامونو باز می کنیم که زن خوب براش بگیریم.خیلی ناراحتم از این حرفا.شما جای من بودین چیکار می کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهدت بگو مامانت گناه داره دوتا نیروی خدماتی بگیر بیان کمکش کنن زنگ بزن بیان فرشاشو ببرن قالیشویی 

بعدم بگو منظورتون از زن خوب خدمتکار ۲۴ساعته‌ست دیگه بعد هم ریز بخند

زهد ریایی،جهل مقدس...

بگو پس شما دنبال عروس نیستین دنبال خدمتکارین.البته بلانسبت شما.بگو یه سر برین دفتر خدمات منزل اونجا راحت عروس پیدا میکنین.چقد پررو ان اصلااا محل نده بگو من نمیتونم خونه خودمم کمکی میگیرم .

عزیزم خونه مادرشوهر حد و احترام خودتو نگه دار

اگر میخوای کار کنی سعی کن شوهرت با خودت همراه کنی کار سنگینی بود بگو شوهرت بیاد انجام بده 

زیاد کار کن در حد معمول 

من ی جاری دارم اصلا دست به چیزی نمیزنه مثل یه مهمون میاد میشینه میخوره میره احترامش زیادتره 

جاری اولم نه همش کار میکنه اما پشت سرش حرفه

اصلا نرو.حالا اگه ادم مهربان و خوش زبانی بود آدم می‌گفت میرم . اما الان نرو 

مخصوصا وقتی اینقدر وقاحت رفتاری . کلامی دارن.

بری تا همیشه بیشتر ازین ببخشید ببخشید سوارت میشن.

بذار عروس جدید بگیرن بهت قول میدم خانواده همسرت را می‌شونه سر جاشون.