2821
2789

من یجا خوندم سس مایونز بزنه به موهاش8ساعت.رو سرش هم یک پلاستیک بکشه که سس ها به جایی نخوره.بعد8ساعت شپشا خفه میشن میمیرن.بعدش بره حموم و بیاد موهاشو اتو بکشه تا براثر حرارت تخماشم بسوزن بمیرن.راستی میگن مایونز واسه موهم مفیده چون روغن و تخم مرغو غیره هم داره

تو یه سایتی اینو خوندم همه راضی بودن گفتن شپشا از بین رفتن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شامپوشپش داروخانه دارن.وباید خیلی موهاشوکوتاه کنه.سرشو بکنه تو تشت اب.شپش نسبت به اب زود واکنش نشون میده و پوست سر و موهاشوول میکنه خودش و نجات بده میفته بیرون تو تشت آب هی بادستاش توموهاشوبماله که بریزن همشون بیرون

من سه روزه از بین بردمشون

اول موهاشو کوتاه کوتاه کنه و رنگ بزاره

همه چادرا و روسریا روبالشتیا و ملافه ها رو با بیشترین درجه اب گرم لباسشویی بشوره برای من ۹۰ درحه بود

شامپو و اسپرشو از داروخونه بگیره الان اسمش یادم نیست

همه مبلا و فرشا و تشک تختو اسپری بزنه

شامپوشم یه بار استقاده کنه کامل از بین می رن

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
من سه روزه از بین بردمشون اول موهاشو کوتاه کوتاه کنه و رنگ بزاره همه چادرا و روسریا روبالشتیا و مل ...

یادم اومد

:
شامپپوش اسمش پرمترینه اسپرش درمین

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

سس مایونز خوبه

روغن زیتون اصلم خوبه

ک کل موهاشو روغن زیتون میزنه از کف سر تا ساقه موها 8ساعتم باید صبرکنه رو سرشم پلاستیک بزاره و سشوار بزنه. رفع میشه

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!