2777
2789

سلام به همه مامانای عزیز 

نمیدونم مطرح کردنش اینجا کار درستی ه یا نه

اما با اجازه ی خانم دکتر میگم 

ما ترک یم و رسم داریم قبل عید، ترجیحا قبل چهارشنبه سوری، بردارها و مادر برای خواهرهاشون عیدی بفرستن

من ۵ تا برادر دارم و دو تا خواهریم

معمولا عیدی رو میدن بچه ها ببرن

همه ی برادرهام عیدی نمیارن، دو تا بزرگا میارن

داداش بزرگه ام، سه تا پسر داره که همه متاهل ن

الان سه ساله زنداداش بزرگه ام از یکی یاد گرفته که خودتون زن و شوهر پاشید شام برید و عیدی ببرید 

دم عید که من کلی کار دارم و همسرم هم چون شب عیده سر کار ش سرش خیلی شلوغه 

زنگ میزنه که میخوایم شام بیایم 

من اوکی میدم اما مدام خودخوری میکنم که بابا اصلا عیدی نخواستم ، یه تومن میخوای بیاری، بعد م شام میای !!،

حالا اون یکی داداشم توقع میکنه که به ما هم میگفتی شام بیایم، بابا من میخواستم امشب بریم خرید ، هنوز فلان جا رو تمیز نکردم، لوستر خریدیم، امروز نصاب میخواد بیاد 😫

دیکه وقت نیست که 

و مدام دارم خودخوری میکنم

بنظرتون من زیادی حساس م ؟

یا کار ایشون درست نبست که اونموقع سال میخواد بیاد شام !!

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی رسم دارید کاریش نمیشه کرد مگر اینکه برای سال آینده اعلام کن عیدی نمیخوام باید کم کم روسوم رو به روز رسانی کنیم تاریخ انقضاشون گذشته برای اون زمان جواب بود زندگیهای امروزی برنمیتابه این رسوم رو

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

کار درستی نیست مردم نزدیک عید کار دارن خب🤦🏻‍♀️ ما هم ترکیم و عیدی میبریم ولی اصلا نمیریم داخل خونه و برای ما هم عیدی میارن نمیان برای شام یا حتی نشستن.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

دیگه وقتی رسم دارید کاریش نمیشه کرد مگر اینکه برای سال آینده اعلام کن عیدی نمیخوام باید کم کم روسوم ...

رسم نداریم شام بریم 

میدن بچه هاشون ، یه ربع میاره و یه چایی و میوه میخوره و میره 

این خامم چند ساله شام اومدن رو رسم کرده

منم با بچه ها موافقم

امسالو طی کن

ولی توی همون جمع مطرح کن ک ما اصلا توقع نداریم و در این شرایط اقتصادی اصلا صلاح نمیدونیم هرسال زحمت بکشید و...

از سال آینده دیگه به خودتون زحمت ندید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کار درستی نیست مردم نزدیک عید کار دارن خب🤦🏻‍♀️ ما هم ترکیم و عیدی میبریم ولی اصلا نمیریم داخل خونه ...

چه خوب 

این زنداداش من الان سه ساله این و رسم کرده که شام میاد 

وگرنه یه شب نشینی ای یا یه ربع میداد بچخ هاش میاوردن

منم با بچه ها موافقمامسالو طی کنولی توی همون جمع مطرح کن ک ما اصلا توقع نداریم و در این شرایط اقتصاد ...

ناراحت میشه داداشم 

این آتیش آ از گور زنش بلند میشه، نمیدونم چطوری بگم اون بفهمه و داداشم بهش برنخوره

چه خوب این زنداداش من الان سه ساله این و رسم کرده که شام میاد وگرنه یه شب نشینی ای یا یه ربع میداد ب ...

درستشم همینه دیگه حالا یه شام ساده بزار چاره ای نیست😂🤦🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

درستشم همینه دیگه حالا یه شام ساده بزار چاره ای نیست😂🤦🏻‍♀️

آره بخدا 

چاره ای نبست 

میترسم داداشم ناراحت شه .وگرنه اون اصلا برام مهم نیست، میگفتم بهش که من کار دارم 

ناراحت میشه داداشم این آتیش آ از گور زنش بلند میشه، نمیدونم چطوری بگم اون بفهمه و داداشم بهش برنخوره

به مامانت بگو از جانب خودش به داداشت بگه که زشته شام میرید شب عیدی مردم کار دارن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
به مامانت بگو از جانب خودش به داداشت بگه که زشته شام میرید شب عیدی مردم کار دارن

مادرم و سال ۴۰۰ از دست دادم متاسفانه 

از همون موقع هم این خانم دم درآورده